Căsătoria lui Radu Mazăre, amânată din nou. Avocatul nu a putut depunere cererea la Primăria Sectorului 5

Căsătoria lui Radu Mazăre cu iubita lui, Roxana, se amână din nou. Avocata fostului edil al Constanţei a mers să depună toate actele la starea civilă însă nu a rezolvat nimic pentru că solicitarea pentru căsătorie trebuie depusă de viitorii miri sau de către unul dintre aceştia, în acest caz doar Roxana poate depune cererea de căsătorie. 

25 iun. 2019, 09:23
Căsătoria lui Radu Mazăre, amânată din nou. Avocatul nu a putut depunere cererea la Primăria Sectorului 5

„Astăzi, urma să vină la primărie să depună cererea pentru oficierea căsătoriei avocata domnului Radu Mazăre. Erau foarte multe televiziuni, foarte multă lumea strânsă acolo. A venit, i-am explicat că cererea nu poate fi depusă decât de una dintre părţi, de cel care urmează să devină soţ sau de soție. A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în ţară, să vină, să depună documentaţia personal şi abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova şi oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (…) Pe 28 vine să depună cererea”, a spus primarul Daniel Florea, la DCNews.

Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat, recent, cererea lui Radu Mazăre de a se căsători în pușcărie. Ziua și ora la care va fi oficiată căsătoria de către un ofițer de stare civilă urmează să fie comunicată penitenciarului de Primăria Sectorului 5.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. Roxana, iubita fostului primar al Constanţei, va sosi în ţară spre sfârşitul lunii. De pregătirile pentru nuntă se ocupă Mihai, fratele lui Radu Mazăre.

Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui (…) N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate„, a mărturisit mama lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar, are de ispăşit o pedeapsa de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje în Constanţa. 

Radu Mazăre a terminat deja perioada de carantină, însă va rămâne la Penitenciarul Rahova până când îi va expira mandatul de arestare preventivă emis într-un alt dosar.