Căsătoriţi de 70 de ani, au murit ţinându-se de mână, la diferenţă de câteva minute. „I-au aşezat în sicrie aşa cum au dormit mereu”

"Inima mea s-a rupt în bucăți când i-am văzut împreună pentru ultima dată așa cum au fost de mai bine de 70 de ani". Aşa își începe povestea sfâșietoare fiica a doi bătrâni care au murit la distanță de doar câteva minute, ținându-se de mână.  

28 ian. 2019, 11:06
Căsătoriţi de 70 de ani, au murit ţinându-se de mână, la diferenţă de câteva minute. „I-au aşezat în sicrie aşa cum au dormit mereu”

S-au căsătorit când ea avea 20 de ani, iar el 22, scrie a1.ro. Iubire mare, jurăminte, o poveste de dragoste desprinsă parcă din scenariile de film. Moartea i-a luat tot împreună, iar fata lor a decis să spună lumii întregi cum arată o iubire adevărată.

Citeşte şi DIVORŢ-BOMBĂ în MEDIA din ROMÂNIA. Prezentatoarea TV se desparte de soţul milionar: „Sunt o mamă singură!”

„Mama era pe dreapta și tata în stânga, așa cum dormeau întotdeauna în patul pe care l-au cumpărat după nuntă. Așa au fost așezați și în sicrie”, povestește Amanda Platell.

Norma June Platell, în vârstă de 90 de ani, și Francis Ernest Platell, în vârstă de 92 de ani, au murit împreună, la o distanță mică, scrie Daily Mail. Atât fizic, cât și ca timp. Nu zile, nu ore, ci la distanță de minute. Se țineau de mână în camera din casa de îngrijire, acolo unde și-au trăit ultimii ani de dragoste.

În noaptea de 6 ianuarie, la orele 11.45, asistentul care îi îngrijea în casa de bătrâni, unde nu numai că împărțeau o cameră, ci își apropiaseră și paturile pentru a putea să-și țină mâinile unul altuia, venise să verifice că totul este în regulă.

„Mama respira neobișnuit. Tata era neliniștit. Asistentul a revenit zece minute mai târziu pentru a le aduce ceva de mâncare. În acele minute scurte, amândoi au murit. Paşnic. Împreună. Cum ar fi vrut și cum și-au dorit întotdeauna”, mai povestește fiica celor doi.

Medicul nu a putut deduce cine a murit mai întâi. Certificatele lor de deces și calendarul trecerii lor în neființă, rămas în baza de date a spitalului, sunt identice.