Cascadorie pe şosea, surprinsă de camerele video. Un brăilean, la un pas să provoace o tragedie VIDEO

Un tânăr tânăr a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie pe o şosea din Brăila, după ce a virat brusc stânga. Un autoturism marca Audi a fost acroşat şi a ajuns într-un copac.

23 mart. 2016, 13:05
Cascadorie pe şosea, surprinsă de camerele video. Un brăilean, la un pas să provoace o tragedie VIDEO

Accidentul s-a produs în seara de 21 martie, la ora 21.50, în timp ce brăileanul George N. (27 de ani), conducea autoturismul Ford Fiesta, pe banda 1 a bulevardului Al.I.Cuza. Acesta a virat brusc stânga, încercând să evite un obstacol, moment în care a acroşat lateral autoturismul Audi condus, pe banda 2, de către Cristian S. (37 de ani), din municipiu.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Capitală. Un pieton a fost izbit în plin de o maşină VIDEO

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-un copac de pe partea stângă a străzii, iar celălalt a derapat, a trecut peste scuarul ce separă cele două sensuri şi a lovit o maşină parcată, tot marca Ford.

Potrivit poliţiştilor, după producerea evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 21 de ani, din comuna Salcia Tudor, pasageră în autoturismul condus de către George N., care a fost condusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fără să rămână internată.