Case distruse de grindină, oamenii s-au ascuns pe unde au apucat. Bucăţile de gheaţă au făcut prăpăd VIDEO

Furtunile şi grindina lovesc în continuare Romania. Aseară, o vijelie puternică, însoţită de o ploaie torenţială, fulgere, tunete şi grindină a lovit zona Gherla, judeţul Cluj.

17 iun. 2019, 06:39

Furtunile şi grindina lovesc în continuare Romania, scrie observator.tv. Aseară, o vijelie puternică, însoţită de o ploaie torenţială, fulgere, tunete şi grindină a lovit zona Gherla, judeţul Cluj.

Citeşte şi Cinci persoane, surprinse de o furtună puternică în timp ce se plimbau cu o hidrobicicletă pe lacul Balta Albă

În Cluj, a fost alertă cod portocaliu de vreme instabilă accentuată pentru mai multe localități, între care Gherla, Iclod, Sic, Fizeșu Gherlii, Țaga, Sânmărtin, Geaca, Buza, Cășeiu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Cuzdrioara.

O bucată din acoperișul unui bloc a fost smulsă, iar mai mulți copaci, dar și un iluminator au fost doborâți de vânt în Târgoviște în timpul unei furtuni care nu a durat mai mult de 10 minute. Pompierii de la ISU Dâmbovița au fost nevoiți să intervină în mai multe puncte din oraș pentru a înlătura efectele furtunii, relatează Realitatea de Dâmbovița.