CASELE politicienilor. Cum arată VILELE în care locuiesc cei mai cunoscuţi oameni politici FOTO şi VIDEO

Publicat: Joi, 08 Octombrie 2015 11:54 // Actualizat: Joi, 08 Octombrie 2015 11:56 // Sursa: romaniatv.net

Politicienii din România nu o duc deloc rău, din contră. Locuiesc în vile impresionante, deţin case de vacanţă cu piscină, teren de tenis şi conduc maşini scumpe. Unii chiar au adevărate moşii. Lideri cu greutate se află pe lista politicienilor care pot fi incluşi cu uşurinţă într-un top cu cele mai impunătoare case.

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu are un teren intravilan în Ciolpani, judeţul Ilfov, în suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi, şi un teren intravilan în Predeal, în suprafaţă de 500 de metri pătraţi. În Ciolpani, Oprescu deţine şi o casă de locuit, de 480 de metri pătraţi. 

 

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu deţine o vilă în localitatea Ciofliceni, judeţul Ilfov, estimată la câteva sute de mii de euro. Proprietatea are două piscine, o grădină impresionantă şi ieşire la lacul Snagov, unde sunt amenajate mai multe pontoane.

 

Fostul premier Adrian Nastase este de departe unul dintre cei mai rafinaţi politicieni din România. Pe lângă faptul că este un fin colecţionar de artă, Năstase este şi un colecţionar de case şi terenuri. Fostul premier deţine o vilă în cartierul Dorobanţi din Capitală şi o casă în localitatea Cornu, judeţul Prahova.

 

Nici actualul premier Victor Ponta nu este mai modest. Acesta a menţionat în declaraţia de avere că deţine, împreună cu soţia sa Daciana Sârbu, o casă de vacanţă iîn comuna Cornu, în suprafaţă de 202 metri patrati.

 

Pe lista social-democraţilor care deţin averi şi proprietăţi impresionante este şi Liviu Dragnea. Acesta deţine o vilă în Alexandria, judeţul Teleorman. Proprietatea este ferită de ochii trecătorilor printr-un gard înalt şi printr-o plasă de protecţie, în aşa fel încât casa, piscina şi terenul de tenis să nu poată fi văzute de niciun curios.

Liviu Dragnea a început să construiască vilă din Alexandria pe vremea când se afla la conducerea Consiliul Judeţean Teleorman şi locuia într-un apartament de serviciu. A cumpărat patru locuri de casă, reuşind să adune laolaltă, prin alipire, aproape 7.000 de metri pătraţi. Proprietatea lui se întinde de-a lungul a două străzi.

 

 

Chiar dacă nu mai este un politician activ, fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu se poate lăuda şi el cu averea pe care o deţine. Radu Berceanu deţine o vilă impresionantă în localitatea Ghermăneşti, judeţul Ilfov, destul de aproape de proprietatea lui Călin Popescu Tăriceanu.

 

Primarul suspendat al Sectorului 5 Marian Vanghelie este în prezent arestat la domiciliu, însă îşi ispăşeşte pedeapsa într-o vilă de lux de pe malul lacului Snagov.

După ce a stat la închisoare mai multe luni, unde a împărţit celula de 12 metri pătraţi cu alţi colegi, şi după ce a fost evacuat din vila RA-APPS, Vanghelie se bucură acum de toate condiţiile într-o imobil pentru care plăteşte o chirie de 3.000 de euro pe lună. Vila de pe malul lacului Snagov are şase camere şi un teren aferent de 1.200 de metri pătraţi. Imobilul are patru băi şi trei terase, dar şi un ponton cu deschidere de 25 de metri.

Marian Vanghelie locuieşte în vila de lux cu iubita lui, Oana Mizil şi fiica lor, Maria.

 

Cel mai excentric dintre politicieni este de departe fostul primarul din Constanţa, Radu Mazăre. Acesta locuieşte într-o impresionantă vilă mediteraneană, ridicată pe malul lacului Siutghiol din staţiunea Mamaia, pentru care plăteşte 2.000 de euro chirie. Casa are ieşire spre lac, iar în sufragerie are un debarcader pentru şalupă. Pe domeniul de peste patru mii de metri pătraţi, primarul şi-a amenajat o grădină cu vegetaţie luxuriantă.

 

Avocatul Poporului Victor Ciorbea locuieşte într-o vilă de lux în cartierul Floreasca din Capitală. Pentru construcţia ei, fostul premier a avut nevoie de circa 1,4 milioane de euro, bani pe care i-a obţinut în urma unui împrumut la BRD.

 

Chiar şi foştii preşedinţi de stat se pot lăuda cu imobilele în care locuiesc. Ion Iliescu stă într-un apartament mare dintr-un imobil din cartierul Primăverii, pe strada Moliere. Iliescu locuişte în acelaşi apartament încă din anii 1990, atunci când a primit locuinţa de la stat. Locuinţa fostului şef de stat, situată chiar în apropierea unor unități speciale ale Jandarmeriei și SPP, este păzită zi și noapte.

 

Şi fostul preşedinte Emil Constantinescu locuieşte tot în centrul Capitalei, într-o vilă RA-APPS frumoasă, în apropiere de Arcul de Triumf. Potrivit presei, valoarea casei se ridică la circa două milioane de euro. Emil Constantinescu va locui acolo până la sfârșitul vieții, în calitate de chiriaș, cu drept de folosință gratuit.

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a mutat în vara lui 2015 într-o vilă tot a RA-APPS din centrul Capitalei, de pe strada Nikolai Gogol. Imobilul a fost renovat de statul român cu 300.000 de euro.
 
Traian Băsescu a cerut decoraţiuni cel puţin bizare în curtea vilei. Astfel, la intrarea în casă, lângă scări, au fost instalate două statui: un cal în mărime naturală şi un urs. Caii sunt o pasiune mai veche a soţiei fostului preşedinte, Maria Băsescu.

Preşedintele Klaus Iohannis deţine mai multe case în Sibiu, acolo unde a fost primar timp de patru mandate, însă niciuna nu se compară cu palatele colegilor săi.

În prezent, acesta locuieşte provizoriu în Vila Lac 2, urmând să se mute în Vila Lac 3, care este momentan în renovare.

loading...
20 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iun 16:53
Răspunde | Votează email 0 email
sarah ward
Salutări de la 24HOURSFINANCE!

24HOURSFINANCE este o companie de împrumut care a venit să rămână și să îndeplinească visurile celor care caută o companie de împrumut fiabilă.
Căutați o companie de împrumut de încredere? Ați contactat anterior creditorii de credite false? Căutarea dvs. este încheiată, deoarece aici în 24HOURSFINANCE, luptele dvs. financiare au ajuns la capăt și compania noastră este aici și sa angajat să creeze mari oameni de afaceri și femei de afaceri cu idei de afaceri, dar niciun capital să înceapă.
Personalul companiei noastre este angajat și gata să vă prezinte și vă sfătuiește dacă aveți nevoie de cea mai bună afacere pentru a investi și cum să faceți acest lucru.

NOTĂ PENTRU CUM SĂ LUAȚI UN LENDERS DE ÎMPRUMUT DE FUNCȚIONARE:
1: Nu au site-ul web
2: Nu sunt înregistrați și de aceea nu pot avea site.
3: Nu au un act juridic acceptat legal în instanță.
Acest lucru pentru a avertiza pe toată lumea care caută o companie de împrumut de încredere să fie atenți, astfel încât el sau ea să nu cadă victimă a creditorilor fals care se numesc ei înșiși împrumut compania.

Deci, dacă aveți nevoie de o companie de împrumut pe care aveți încredere să o împrumutați, ne puteți contacta prin intermediul: [email protected] sau [email protected]
De asemenea, puteți contacta: [email protected]
Sunați-ne astăzi cu linia de asistență pentru clienți: +1 (929) 251-1654
puteți vizita site-ul nostru web: www.24hoursfinance.org

veți obține mai multe informații despre compania noastră de pe site-ul nostru și puteți alege din categoriile de împrumut pe care le oferim. Salvează-te de mâinile creditorilor fals și cere-ți un împrumut de la noi astăzi și lasă acel vis de afaceri să devină o realitate.
Așteptăm cu nerăbdare să ne ocupăm de afaceri.
09 mar 01:04
Răspunde | Votează email 0 email
jack berry
Buna ziua Sunt eu boboc de nume de nume, eu sunt un om foarte simplu lucrez într-o companie de apel aseiamicrofanance, în acest
Compania acordă împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. oferim tot felul de împrumut în care aveți nevoie. avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: [email protected]
17 feb 11:38
Răspunde | Votează email 0 email
OLIVIA DANIEL
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected])
08 nov 09:12
Răspunde | Votează email 0 email
BRIDGET COOPER
O veste bună tuturor celor interesați de obținerea unui împrumut de capital și a altor forme de împrumut în diverse scopuri.
Folosim platforma de publicitate online a companiei noastre "CAPITAL LOAN CENTER" pentru a anunța publicului larg că oferim împrumut companiilor private, persoanelor fizice, proprietarilor de afaceri e.t.c la o rată a dobânzii scăzută de 3,3%.

AVERTIZAREA TOTI: Aveți grijă de creditorii de împrumut pe care îi alegeți să îi contactați pentru împrumut deoarece am înregistrat câteva cazuri de persoane înșelătoare de acei creditori falși și după ce ne-au contactat, statutul lor financiar sa schimbat și ei excelează în toate acestea au investit împrumutul pe care l-am împrumutat.

Vino la biroul nostru astăzi sau ne puteți contacta prin e-mail: [email protected]

Puteți obține următoarele împrumuturi de la noi;
Capitalul de afaceri,
Imprumut personal,
împrumut de locuințe,
Împrumut pentru plata datoriei,
Împrumut educațional,
Imprumutatul companiei private,
Imprumut individual,
E.t.c

Contactați-ne astăzi și experimentați oportunitatea de schimbare a vieții financiare oferită de compania noastră. Fiți un martor al ofertelor noastre de astăzi, astfel încât să puteți informa pe alții care au nevoie de împrumut pentru a experimenta, de asemenea, libertatea financiară pe care o aveți.

Încă o dată ne puteți contacta prin e-mail: [email protected]
Mulțumesc.
21 aug 11:36
Răspunde | Votează email 0 email
ANA MICHAEL
Numele meu este doamna Ana Michael, unitatea de servicii online a clienților GARANTEE TRUST LOANS. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare? Ipotecare sau alte scopuri? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor de încredere la o rată a dobânzii redusă și accesibilă pentru o perioadă fixă de 1-30 de ani și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea tranșei lunare. Ne puteți contacta prin intermediul
E-mail prin: ([email protected])


Oferim următoarele tipuri de împrumuturi;

1) ÎMPRUMUTURILE STUDENTULUI
2) IMPOZITE
3) ÎMPRUMUTURI PERSONALE
4) ÎMPRUMUTURI DE AFACERI
5) ÎMPRUMUTURI LA ACEASTA
6) ÎMPRUMUTURI CONSOLIDATE
7) ÎMPRUMUTURI AUTO
8) ÎMPRUMUTURI PENTRU VETERANI

Mulțumesc
03 iul 16:17
Răspunde | Votează email 0 email
MARCIA RETNAWTI
Buna,
Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am aplicat pentru un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Alicia Radu, prin e-mail: [email protected]

Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: [email protected]

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate
30 mai 21:38
Răspunde | Votează email 0 email
PAULA PINTO
Buna,
Numele meu este Paula Pinto, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În aprilie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Ana Michael, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Ana Michael, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și poate continua Dumnezeu Să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Ana Michael și puteți să o contactați prin e-mail: (anamichaelguarantytrustloans @ gmail.com). De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: ([email protected]). Dacă aveți vreo îndoială. Vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
13 apr 21:37
Răspunde | Votează email 0 email
Wahyuni Elvin
Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci în acest site, am vești bune pentru a partaja. vă rugăm să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON ÎMPRUMUT FIRM. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail pentru toată lumea „[email protected]“ asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult teamă ca mi-am pierdut banii atât de prostește înainte. Dar, am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de RP 700000000, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nici o taxă. Nu este necesară garant de mine. până acum, eu încă se pare greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Și dacă îi suni și să obțină un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, prin e-mail din nou ^[email protected]
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mail meu [email protected]
 Notă: toate escrocii cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu
22 feb 13:30
Răspunde | Votează email 0 email
precious ovia
Buna,
Acest lucru este de a informa publicul larg că dna Precious Ovia, un creditor împrumut privat a deschide o oportunitate financiară pentru toată lumea are nevoie de nici un ajutor financiar. Noi dăm afară de împrumut la o rată a dobânzii de 2%, pentru persoane fizice, firme si companii sub un anumit termeni și condiție clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: ([email protected])
17 feb 11:20
Răspunde | Votează email 0 email
Wahyuni Elvin
Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "[email protected]", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^[email protected]
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail [email protected]
 Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu s
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7612
RON
27 May
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H