Casierul care a delapidat trei miliarde de lei vechi de la Termica a câştigat 5,3 miliarde la păcănele

O poveste demnă de un scenariu de film circulă de câteva zile prin municipiul Suceava, iar confirmarea ei ar însemna o adevărată palmă a ironiei.

03 dec. 2014, 11:30
Casierul care a delapidat trei miliarde de lei vechi de la Termica a câştigat 5,3 miliarde la păcănele

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 29 noiembrie, la Agenţia Stanley Bet din cartierul George Enescu, Suceava, un tânăr a reuşit să pună mâna pe cel de-al 43-lea Mega Jackpot la jocurile cunoscute sugestiv sub numele de păcănele, scrie monitorulsv.ro. Este vorba de un câştig de 539.234,88 de lei (5,39 de miliarde de lei vechi), ceea ce reprezintă unul dintre cele mai mari premii din istoria acestui joc, suma maximă obţinută de un jucător fiind de 900.000 de lei (nouă miliarde de lei vechi).

Citeşte şi GEST ŞOCANT al unui jandarm. S-a aruncat în faţa trenului după ce a pierdut la PĂCĂNELE

După câte se pare, fericitul câştigător este nimeni altul decât Vasile Alin Mandache, tânărul de 28 de ani care în urmă cu doi ani era condamnat pentru că a delapidat 297.000 de lei (2,97 de miliarde de lei vechi) din banii asociaţiilor de proprietari, pe care în loc să-i predea la Termica, acolo unde lucra pe funcţia de casier, a preferat să-i toace la păcănele.

Citeşte şi S-au îmbogăţit din păcănele. Doi bucureşteni au câştigat 100.000 euro în mai puţin de 48 de ore

Şi pentru ca ironia să fie la cote maxime, banii au fost pierduţi la o sală de jocuri mecanice tot din cartierul George Enescu.