„Casnica” Andreea Moldovan, cerută de nevastă în direct. Ce răspuns a dat bruneta

Andreea Moldovan a devenit cunoscuta dupa ce a participat la editia din 2012 a emisiunii MasterChef. Bruneta se declara o familista convinsa, chiar daca in jungla s-au intamplat si lucruri din cauza carora a fost acuzata dur.

05 mart. 2015, 13:26

Andreea Moldovan traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan Moldovan, alias DJ Optick, scrie cancan.ro. Bruneta a devenit, insa, si mai cunoscuta decat sotul ei atunci cand a participat la show-ul de gatit de la PRO TV.

Citeşte şi Vladimir DRĂGHIA, ELIMINAT de la „Sunt CELEBRU, scoate-mă de AICI”

Bogdan Moldovan a cerut-o in casatorie pe Andreea in direct, la radio. La doar o saptamana, cei doi au facut nunta. Totul se intampla in octombrie 2008, Acum sotii Moldovan au impreuna o fetita si spun ca sunt la fel de fericiti ca in prima zi.

Citeşte şi CASNICA DE LA MASTERCHEF, sex oral cu Vladimir Drăghia. Totul a fost filmat

Scena din film s-ar fi putut repeta, cred unii, si in jungla africana, insa de aceasta data cu o alta casnica, Andreea Moldovan, cea care alaturi de Draghia traieste de cateva zile bune in conditiile vitrege de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Zvonurile pe care le-a auzit au iritat-o la culme pe Andreea care s-a declarat o familista convinsa.