Câştig incredibil la sloturi în Bucureşti surprins pe camerele de supraveghere VIDEO

Nu stim numele persoanei care juca in acel moment la aparatul norocos, insa de pe imaginile filmate de camera de supraveghere si facute publice vedem clar detaliile jocului in sala de sloturi Gameworld Bucuresti Mall.

06 iul. 2017, 06:57
Câştig incredibil la sloturi în Bucureşti surprins pe camerele de supraveghere VIDEO

Jucatorul norocos a ales sa joace la unul dintre cele mai populare jocuri de slot din Romania : Lucky Cats, produs de EGT. Acest joc este foarte iubit de toti jucatorii din Romania pentru specialele oferite si frecventa buna a platilor.

Dupa ce mizeaza cateva runde, jucatorul reuseste sa declanseze o „speciala” intr-un pariu de nu mai putin de 100 lei. Bonusul in acest caz consta in 15 rotiri gratuite si un multiplicator de 3x al castigurilor.

Supriza a constat in faptul ca aparatul a repetat aceasta „speciala” de 6 ori ajungand sa ofere nu mai putin de 60 runde gratuite cu un multiplicator de 3x. In miza de 100 lei, asta inseamna ca jucatorul a beneficiat de mize gratis de 6000 lei si de o triplare a castigurilor.

Daca vrei sa incerci acest joc si altele de la EGT pe gratis, atunci poti sa o faci pe pagina cu Jocuri EGT , oferita de cei de la JocuriSlot.ro – cel mai mare portal de jocuri de cazino gratuite.

Pentru cei care doresc sa joace pe bani reali, atunci la finalul articolului gasiti o lista cu cazinouri care ofera jocurile EGT online pe bani reali.

Suma totala castigata la finalul rundelor bonus a fost de 182.000 lei , un castig ce este impresionant cu atat mai mult cu cat a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Inregistrarea poate fi vizionata aici.