Câştigă 5.000 de euro jucând Fortnite! Înscrie-te acum la campionatul de eSport BOOSTEROID

La doar 7 zile de la deschiderea înscrierilor pentru campionatul de eSports BOOSTEROID Fortnite “Lone Wolf” Championship, s-au înregistrat peste 5200 de participanți din întreaga lume. Astfel cursa pentru cei €20.000 a început, iar cei mai buni jucători de Fortnite SOLO se vor întrece în luna aprilie pentru cele mai mari premii oferite pentru “last man standing”!

14 ian. 2022, 13:39
Câştigă 5.000 de euro jucând Fortnite! Înscrie-te acum la campionatul de eSport BOOSTEROID

Câştigă 5.000 de euro jucând Fortnite! Înscrie-te acum la campionatul de eSport BOOSTEROID. Locul I va fi premiat cu €5000, locul 2 €3500 iar locul 3 va primi €1500. Nu sunt de neglijat nici premiile de participare, €100 pentru fiecare dintre cei 100 de finaliști.

BOOSTEROID își dorește să faciliteze accesul gamerilor din întreaga lume, la competițiile organizate pe platforma BoosteroideSports.com, astfel, singura condiție de participare pe care amatorii de gaming trebuie să o îndeplinească este deținerea unui abonament pe BOOSTEROID.COM.

Pe lângă veștile din eSports, BOOSTEROID.COM anunță cea mai mare mutare din lumea CLOUD GAMING-ului: SERVERE în Statele Unite ale Americii și Mexic, astfel, devenind cel mai de temut competitor al giganților din piață, piața europeană fiind deja asigurată prin serverele din Marea Britanie, Suedia, Spania, Franța, Italia, Slovacia, Romania si Serbia.

Curioșii pot afla mai multe informații accesând www.boosteroid.com de unde își pot achiziționa abonamentul care le permite rularea celor mai noi jocuri, direct în browser sau utilizând aplicațiile Boosteroid disponibile atât pentru smartphone cât și pentru AndroidTV.