Câştigă cei 100.000 euro puşi în joc la Romanian Poker Series! Prima ediţie are loc în mai multe oraşe din România!

Prima ediţie a turneului Romanian Poker Series are loc în această primăvară, între 7 şi 11 aprile, fiind dotată cu premii garantate în valoare de 100.000€. Organizat de winmasters şi PokerFest, acest eveniment  are loc simultan în şase club-uri de poker din şase oraşe ale României,  Bucureşti, Piteşti, Craiova, Sibiu, Bacău şi Constanţa. Mai mult, jucătorii se pot califica online câştigând freeroll-urile zilnice. Cei mai buni pot intra în posesia unui tichet în valoare de 150€ la Marele Eveniment Online de pe 8 aprilie.

25 mart. 2016, 09:48
Câştigă cei 100.000 euro puşi în joc la Romanian Poker Series! Prima ediţie are loc în mai multe oraşe din România!

Pe winmasters se poate câştiga participarea la Marele Eveniment Online în etapa I din 8 aprilie, turneul având aceeaşi structură ca evenimentul offline. Învingătorii din Evenimentul Online vor merge la Masa Finală din Piteşti. Începând cu 24 Martie, orice jucător se poate califica la Marele Eveniment Online, jucând pe sateliţii online, printre care şi freeroll-uri. Programul sateliţilor săptămânali poate fi vizionat pe winmasters.com.

Turneul propriu zis va avea loc în două etape. În prima, cei care preferă să joace poker faţă în faţă şi nu pe internet, se pot califica live în mai multe cluburi de poker din Capitală şi alte cinci oraşe importante din ţară. Participanţii vor plăti o taxă de intrare de 150€. Când 13% din totalul jucătorilor rămân la masă, respectivul turneu se finalizează şi câştigătorii se califică pentru următoarea etapă cuprinsă între 10 şi 11 aprilie în Piteşti. Câştigătorii din etapa I, alături de jetoanele lor, vor juca la Masa Finală şi vor împărţi cei 100.000 de euro puşi în joc.

Cu ceva noroc, răbdare şi tenacitate, oricine poate câştiga zeci de mii de euro investind  sume minime sau chiar gratuit, prin câştigarea de tichete online. Jucători români sunt cunoscuţi în toată lumea pentru milioanele de euro câştigate jucând poker, iar prima ediţie  a turneului Romanian Poker Series este o încununare a unei pasiuni extrem de profitabile pentru pasionaţii autohtoni, mai ales că la finalul anului trecut winmaster a organizat WinMasters Poker Open, un turneu de mare anvergură,  cu premii totale în valoare de 500.000 de euro, care a fost considerat un adevărat succes. Toate detaliile acestei campanii de calificări sunt disponibile pe winmaster.com. Nu rata oportunitatea de a începe primăvara cu un câştig important şi o recunoaştere la nivel naţional a celor mai buni jucători de poker din România. 

winmasters este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.