CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. Surpriză URIAŞĂ, cine a fost votată în FINALA BRAVO AI STIL din 29 iunie

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. Bianca a fost eliminată în semifinala Bravo, ai stil de sîmbătă. Concurenta care era vreme de luni bune favorită să câștige concursul nu se numără printre finaliste de la Bravo, ai stil. Aceasta a fost eliminată aseară nereușind să strângă suficiente voturi din partea telespectatorilor. A avut cu nu mai puțin de 10% din SMS-uri.

26 iun. 2019, 08:23
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. Surpriză URIAŞĂ, cine a fost votată în FINALA BRAVO AI STIL din 29 iunie

UPDATE. Câștigătoarea marelui premiu. ELENA este CÂȘTIGĂTOAREA FINALEI „BRAVO AI STIL”.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. Finalistele de la Bravo, ai stil sunt Nadina, Irina, Corina și Elena.  Ediția de sâmbătă nu a fost lipsită de conflicte. Corina și Bianca, două dintre rivalele supreme ale acestui sezon, și-au aruncat din nou tot felul de acuzații și jigniri. Concurentele au avut ca temă de gală „Candyland” și s-au transformat în bomboane fondante uimid jurații și telespectatorii.

Nu au fost toate încântate de cum s-a desfășurat gala, căci Bianca și Corina au continua să își arunce săgeți. Corina a fost acuzată de Nadina și Bianca de faptul că joacă teatru. Cea eliminată aseară a jignit-o pe Corina, iar Ilinca Vandici a fost nevoită să îi atragă atenția pentru comportamentul ei.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. Corina, în centrul atenției și în semifinală

Concurenta a fost întreruptă de nenumărate ori de Nadina și Bianca, iar Nadina i-a spus că momentul ei a valorat zero. Controversata Corina a fost, însă, apreciată de jurați. „De câte ori m-am uitat la momentele voastre, împărțeam tema în subteme. Nu-mi displace ținuta pe care ai făcut-o, mă așteptam la ceva mult mai mult din punct de vedere stilistic”, i-a spus Maurice Munteanu. 

„Ai compensat la maximum cu momentul artistic. Ai cea mai bună ținută. Este a doua ținută preferată din ce am văzut. Ai dus gala la un alt nivel”, a fost comentariul Ralucăi Bădulescu despre ținuta Corinei. Cătălin Botezatu a făcut însă notă discordantă și a spus că a văzut la Corina un personaj. I-a atras atenția că s-a costumat și că i-ar fi lipsit touch-ul personal.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. Favorită la marele premiu de la „Bravo, ai stil!”

Finala emisiunii “Bravo, ai stil!” se apropie cu pași grăbiți și atât prezentatoarea show-ului, jurații și fanii sunt nerăbdători să afle cine va pleca acasă cu premiul cel mare: 100.000 de lei. Având în vedere că mai este puțin timp până la ultima gală din acest sezon, unii dintre internauți au început deja discuții aprinse în legătură cu cine va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Cei mai mulți dintre fani sunt de părere că Elena ar trebui să câștige “Bravo, ai stil!” 2019, iar unii susțin că, de fapt, ea este privilegiată de jurați.

Un lucru este sigur însă: cu toții așteaptă anunțul oficial în legătură cu câștigătoarea de la “Bravo, ai stil!” 2019. În cadrul galei de seara trecută, telespectatorii au avut parte de o surpriză: Valeria, o fostă concurentă, s-a întors pe platourile de filmare de la “Bravo, ai stil!”.  Nu, nu ca să concureze pentru marele premiu, ci să o susțină pe prietena ei, Bianca.

“Fiți pregătiți, abia acum începe lupta. (…). Încercam și eu să caut cu lumânarea… pe cine? Dreptatea și premiul. M-am întors în competiție. Păi, fetele s-au bătut, s-au certat și eu am venit să… Nu mă roade absolut nimic, nu”, i-a mărturisit Valeria gazdei emisiunii, Ilinca Vandici.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2019. În cadrul galei de sâmbătă, 29 iunie, difuzată începând cu ora 22:00 la Kanal D va fi aleasă câștigatoarea acestui sezon. Vestea se va afla în direct, în urma voturilor publicului, trimise prin SMS. Aceasta va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei și va fi încoronată cea mai stilată femeie din România. Ilinca Vandici, gazda emisiunii “Bravo, ai stil!”, a mărturisit că abia așteaptă finala din acest an.

“Sunt foarte emoționată pentru că se apropie cu pași repezi marea finală. Știti foarte bine ca jumătate din viața mea se desfășoara pe platourile emisiunii si pentru mine acest format TV reprezinta un pe care l-am și acum ne bucuram cu totii de succesul uriaș înregistrat. Este emoționant, entuziasmant să vezi evoluția concurentelor, înăa din prima zi de competiția și până în marea finală. Mă simt copleșita de tot ce se va întâmplă în marea finala, va fi un spectacol extraordinar, pus în scenă atât de concurente, cat si de noi, de echipa. Abia astept sa vad cine va fi marea câștigătoare a acestui sezon”, a declarat Ilinca Vandici.