Câştigătoarea Next Star, o fetiţă de 8 ani cu un dans la bară. Ce spune CNA

NEXT STAR: O fetita de 8 ani din Ucraina a castigat ultima editie a concursului "Next Star" de la Antena 1 cu un numar de dans la bara. 

24 mart. 2015, 09:17

NEXT STAR: Emily Moskalenko, o fetita de 8 ani din Ucraina, este probabil cea mai tanara dansatoare la bara din lume, scrie wowbiz.ro. Micuta gimnasta a realizat un numar acrobatic, difuzat la o ora de maxima audienta pe postul Antena 1, iar show-ul de televiziune a fost lider de audienta pe segmentul ei orar.

Citeşte şi NEXT STAR 2015: O puştoiacă din Ucraina a cucerit juriul. VIDEO

Emily e o mica vedeta in tara ei de origine, echivalentul ei in tara noastra fiind „micul Hercule”, baiatul care uimeste lumea de la 4 ani cu masa lui musculara. Ambele cazuri sunt insa extrem de controversate pentru ca un astfel de exercitiu, cum este dansul la bara, e considerat oarecum nepotrivit pentru un copil. La limita dintre sport si mijloc de delectare pentru barbati, dansul la bara ramane in mentalul colectiv ca o activitate ce se desfasoara in cluburile de noapte.

Citeşte şi Şocant. Fetiţe de grădiniţă din România, dansatoare la bară FOTO

„Copiii sunt considerati oglinda parintilor. Copiaza comportamentul acestora, iar de multe ori chiar si acele obiceiuri mai putin placute. Inca de cand sunt bebelusi, acestia recurg la imitatie, incepand de la insusirea limbajului si a comportamentelor, pana la actiuni complexe, ajutand la dezvoltarea lor. Toate aceste aspecte ar ramane necunoscute copilului daca nu ar avea modele de conduita. Daca modelele pe care le imita sunt negative sau disfunctionale, pot crea un tipar comportamental care fixat, cu greu poate fi schimbat sau inlocuit cu unul functional si chiar poate fi nociv pentru dezvoltarea lor psihica. Fiecare fetita viseaza sa devina femeie inca de mica. Se imbraca si se incalta cu hainele mamei, doar ca nu trebuie incurajat „comportamentul sexy”, la o varsta la care multe dintre ele, nu stiu ce inseamna acest cuvant. Toate aceste incurajari pot duce la probleme alimentare, stima de sine scazuta (atragerea atentiei, doar prin comportament sexy), probleme de atasament, dezechilibru emotional, etc. Le recomand parintilor sa vorbeasca despre sexualitate si „comportament sexy” cu copii lor. Dansul la bara, daca nu este asociat cu dansul exotic, rezervat exclusiv cluburilor de noapte, si este considerat drept un sport, poate fi practicat si de copii, ca o forma de gimnastica, atat cat nu are conotatii sexy ci doar elemente de gimnastica”, a explicat iulia Florea, psiholog/psihoterapeut.