CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019. Cine a mai rămas în cursă, eliminarea care a dat totul peste cap

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019. Ediție cu surprize marți seară, pentru vedetele rămase în cursa celui mai dur reality show, Asia Express-Drumul Elefantului.   

20 mart. 2019, 13:26
CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019. Cine a mai rămas în cursă, eliminarea care a dat totul peste cap

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019.  În lupta pentru imunitate, Jojo face orice ca să ajungă prima la Gina Pistol. Actrița este atât de hotărâtă în ceea ce și-a propus încât își riscă și viața: „Jojo e săgeată pentru imunitate, și-o dorește atât de mult”

Oase și George sunt șocați de dorința ei arzătoare de a ajunge prima, dar mai ales de acțiunile inconștiente de a se pune în fața mașinilor pentru a le opri: „E o nebunie în trafic, nu ai cum să te oprești în fața lor. Ea se pune în fața lor și le spune Stop, Stop Jojo e săgeată pentru imunitate, și-o dorește…”

Lupta pentru imunitate continuă și este din ce în ce mai acerbă. Concurenții nu știu cum să găsească mai repede mașini către Gina, dar există și echipe care sunt sleite de puteri și se opresc la un ceai. Cocuța și Paul Ipate primesc această licoare de la localnici, dar și fursecuri chiar de la cel care urma să-i ducă la destinație.

Traficul din India îi încurcă extrem de mult pe concurenți, aceștia nereușind să găsească mai repede mașini spre destinația lor. Din nefericire, mulți șoferi nu știu unde se află mall-ul la care concurenții de la Asia Express trebuie să ajungă.

CRBL și Ștefan au găsit în sfârșit un șofer descurcăreț care îi va conduce la destinație, iar Bogdan și Adrian au nimerit la un șofer care îi va duce puțin mai aproape de destinație.

Bogdan Boantă și Adrian Teleșpan fac întrecere cu Oase și George Vintilă. Primii merg pe jos, iar ceilalți cu mașina. Care echipă va ajunge oare prima la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii?

Cursa pentru imunitate a luat sfârșit! CRBL și Oase nu-și mai încap în piele de fericire: „Doamne, nu m-am bucurat nici când eram mic și îl vedeam pe Moș Crăciun, așa cum m-am bucurat când l-am văzut pe boul asta”

George și Oase au ajuns primii în zona mall-ului la care trebuia să ajungă, dar CRBL și Ștefan au atins primii steagul și au ajuns într-o suflare la Gina.
Emoțiile nu se termină aici, căci echipa care urmează să câștige imunitatea trebuie să se reîntregească în formula originală, astfel primii membrii din aceeași echipă care ajung, câștigă imunitatea.

Bucuria a continuat pentru CRBL, căci el a fost primul care a ajuns la mall, dar și Oase a ajuns în timp util, astfel încât, echipa lui să câștige imunitatea.

Chiar dacă dezamăgirea a fost mare pentru unele echipe care își doreau cu tot dinandinsul să câștige, reîntâlnirea cu toți concurenții, a mai diminuat din supărare.

Gina Pistol le face o super surpriză concurenților! Aceștia nu trebuie să-și mai caute cazare și vor lua cina și la un restaurant de lux. Bucuria participanților la concurs este de nedescris: „Cum să nu-ți placă Asia Express, când o dată la o lună mănânci o masă?”

Concurenții au fost impresionați de ce au găsit pe masa frumos aranjată. A fost cea mai de lux masă pe care au avut-o, la care s-a adăugat și bucuria de a fi din nou împreună după niște probe extrem de solicitante.

Fiecare concurent a testat mâncarea și s-a bucurat de moment: „Cum să nu-ți placă Asia Express, când o dată la o lună mănânci o masă?”

Adrian Teleșpan ne-a lăsat să îi descoperim caracterul său recunoscător pentru ceea ce are și s-a arătat extrem de mulțumit pentru porția de mâncare și patul pe care urma să se odihnească: ” e superb să știi că nu trebuie să îți cauți cazare.”

Cele trei echipe care vor intra într-o cursă imprevizibilă pe teritoriul Indiei vor lupta pentru a rămâne în joc! Care sunt concurenții care au pășit spre „locul condamnaților”

Chiar dacă elefantul din cutia securizată este cel care dă verdictul la finalul serii, niciun cuplu de vedete nu își dorește să treacă prin emoțiile unei posibile eliminări!

A fost un moment greu pentru echipe să voteze condamnarea colegilor, însă, după câteva socoteli, zarurile au fost aruncate!

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Surpriză, s-a aflat cine va încasa cecul de 30.000 de euro

Câștigătorii „Asia Express 2019” ar fi Bogdan și Cocuța! Cei doi au devenit cunoscuți datorită show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuța era coregraf, iar Bogdan a fost întâi concurent, apoi coregraf și dansator. Conform surselor Libertatea, lupta cea mare din finală s-a dat între cuplul de coregrafi și perechea formată din cântăreața Ruby și iubitul ei, dansatorul Adrian (care a participat și la „Ninja Warrior Romania”).

Chiar dacă au plecat pe drumul dragonului în Sri Lanka și India cu gândul că se vor distra la fel de mult cum o fac atunci când se întâlnesc, Cocuța și Bogdan s-au întors epuizați. 

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța, completată de colegul și prietenul ei.

„Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla în Sri Lanka.