CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Vezi cine a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 Euro

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea "Asia Express”. A fost un maraton de aproape 5000 de kilometri, cu probe dificile pentru concurenţi. În finală au ajuns doar două echipe şi după oo luptă strânsă un a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 Euro.

03 apr. 2018, 20:04
CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Vezi cine a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 Euro

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESSLiviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au duelat în finală cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu. După o luptă crâncenă, echipa formată din Ana Baniciu și Raluka a câştigat Asia Express şi cei 30.000 de euro. 

Au căutat indiciile cheie, în forma emblematică a dragonului, dar au și învățat cum se face masajului thailandez, cea mai renumită tehnică terapeutică. Pe drum, echipa formată din Liviu și Andrei au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de victorie!

O altă probă la care au fost supuși concurenții a fost Ruleta Deliciilor, unde echipa formată din Ana și Raluka au avut parte de o experiență greu de uitat.

Cursă contracronometru în finala de la Asia Express!

Ultima probă din concurs a presupus ca cele două echipe finaliste să se folosească de GPS-ul de pe tabletă și să urmărească steagul final, ce promite victoria!

Totuși, după un drum anevoios prin Bangkok și o întrecere infernală, doar o echipă a fost desemnată câștigătoare a marelui premiu: Ana și Raluka!

Probele grele pe care le-au avut de trecut concurenții în cea mai importantă seară la Asia Express au reprezentat o ultimă călătorie în care şi-au putut depăși limitele și au putut să demonstreze că merită primul loc pe podium. 

Vezi şi: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Ana Baniciu, momente de panică în timpul unei probe: Mi-a rămas gândacul în gât

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. În primele etape  ,,Asia Express” echipele au experimentat excentricul Vietnam, ce le-a destabilizat toate așteptările. Laosul a venit ca o gură de aer proaspăt, unde concurenții au învățaț alte tradiții și s-au adaptat la o cultură credincioasă și umilă. Cambodgia i-a secat de inhibiții, iar sărăcia țării le-a reconfigurat coordonatele de confort, căci vedetele au dormit în cele mai neobișnuite locuri.

Thailanda, ultima țară din Drumul Dragonului a dus aventura la un alt nivel, iar cursa nebună de pe străzile metropolei asiatice, Bangkok, va marca ultima etapă din cea mai inedită experiență.