CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: A cucerit inimile tuturor şi a obţinut premiul de 30.000 de euro LIVE UPDATE

Castigator chefi la cutite 2018. Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuțite" și în ce culoare va străluci finala de poveste a acestui sezon, cititorii RomaniaTV.net vor afla în această seară.

26 iun. 2018, 17:31

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 este Bogdan Vandici.

BOGDAN VANDICI, CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: A renunţat la studii în Olanda pentru bucătărie

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Decor și intrare de nuntă! ”Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” Răspunsul a fost: ”DAAA!”. Gina Pistol, frumusețea din marea finală. Cu o rochie transparentă, ea atrage toate privirile, și în special cea a lui chef Scărlătescu: ”Ești superbă, ești extraordinară!”

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Surprizele se țin lanț la ”Chefi la Cuțite. Gina Pistol spune ”M-ați păcălit și de data asta” după ce a primit flori de la chefi

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificaţi îşi va alege o echipă cu care va lucra la foc continuu ca să pună pe bandă reţete impecabile: starter, main course şi desert. Una dintre surprizele serii este aceea că, alături de foştii câştigători “Chefi la cuțite”, Gianny Bănuţă şi Andrei Olteanu vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs, iar experienţa lor impresionantă din domeniu şi studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final. 

MARLENA BOTEZATU, o viaţă ca un carusel nebun: „Am rămas singură, cu trei copii”

Castigator chefi la cutite 2018. Marlena Botezatu și Cristina Pavel, din echipa verde a lui chef Bontea, sunt două bucătărese cu experiență, iar atuul lor în această competiție este gustul special pe care îl pot da oricărui preparat. Energice și zâmbitoare, concurentele au fost dornice să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, tocmai de aceea vor lupta și mai aprig pe ultima sută de metri. Ambele au obţinut biletul pentru finală.

Castigator chefi la cutite 2018. Bogdan Vandici, din echipa albastră a lui chef Dumitrescu, este singurul dintre ștrumfi jedi care au rezistat unui parcurs cu foarte multe piedici.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE: Cristina Pavel este chef la Mogoşoaia, a avut propriul restaurant la 18 ani

Chef Scărlătescu va fi doar spectator în finală. Mihai Chelaru și Amedeo Drosu, din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu, sunt cei doi concurenți pasionați de gastronomie care au câștigat cele mai multe confruntări pe echipe în acest sezon, dar s-au împotmolit înainte de marele premiu.

„A fost un sezon frumos și vă mulțumim pentru asta”, a zis Gina Pistol în momentul verdictului.

„A fost sezonul cu cele mai frumoase farfurii și cu cele mai gustoase mâncăruri”, au completat Chefii.

Totuși, cineva trebuie să plece acasă. Fiecare bucătar poartă acum în suflet teama eliminării, dar cu siguranță există și o doză de mândrie pentru cei care au ajuns în ultima etapă a emisiunii „Chefi la cuțite”!

În așteptarea sentinței, Gina Pistol plânge și provoacă lacrimi în ochii concurenților. Chef Cătălin Scărlătescu pare a fi cel cel mai afectat dintre chefi.