CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018, anunţat din prima etapă. Cine s-a uitat atent la prima emisiune, ştie câştigătorul

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018. Ana Ionescu, una dintre concurentele de la „Chefi la cuțite” din cadrul ediției de marți, 17 aprilie, a dat răspunsul la cea mai mare întrebare: „Din echipa cui va veni marele câștigător al sezonului 5?”. Mai mult, ea le-a prezis viitorul celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

26 iun. 2018, 10:31
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018, anunţat din prima etapă. Cine s-a uitat atent la prima emisiune, ştie câştigătorul

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 este Bogdan Vandici.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018. Concurenta de la „Chefi la cuțite” are capacitatea de a citi atât persoanele din fața ei. Mai mult, ea știe să dea și în cărți, cum se spune în popor. Cu toate că s-a străduit când a făcut preparatul ei, niciunul dintre cei trei chefi nu a fost încântat atât de mult, încât să îi dea cuțitul.

Totuși, Ana Ionescu a câștigat oportunitatea de a sta a stat la masă cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Nu degeaba! Le-a dat în cărți! Citirea a avut la bază o simplă întrebare, pentru fiecare chef: „va câștiga acest sezon?”. Primul care a aflat verdictul a fost Chef Sorin Bontea.

„Păi, stai puțin că ăsta e Spânzuratul aici. E așa între. Nu s-a decis încă. Este între da și nu”, a explicat Ana Ionescu, în contextul în care chef Sorin Bontea a fost fericitul câștigător al sezonului precedent.

„Răspuns negativ. Numai și numai dacă te vei lupta cu adevărat să câștigi”, a fost răspunsul cărților, unul neplăcut pentru chef Cătălin Scărlătescu, care a câștigat ultima oară în sezonul 3.

Iar în cazul lui chef Florin Dumitrescu, răspunsul a fost simplu și la obiect: „Da!”. Glumele dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” nu au întârziat să apară. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au spus că „diagnosticul” dat de concurenta Ana Ionescu l-a băgat pe Cătălin Scărlătescu în depresie.

„De însurat nu te însori, nu câștigi niciun sezon… Ce faci aicea?”, i-a zis Sorin Bontea în glumă lui Cătălin Scărlătescu.