CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent

Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Sezonul 9 al show-ului culinar de la Antena 1 a venit cu numeroase surprize pentru telespectatori. Ultimele battle-uri se vor da marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie, de la ora 20.00. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală Chefi la Cuțite.

14 iun. 2021, 17:34
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. În sezonul 9 Chefi la Cuțite lupta se dă între linguri, furculițe și cuțite, uneori chiar și la figurat, atunci când tensiunile ajung la cote maxime în bucătărie. Încet, încet rândurile se strâng și toți concurenții au un singur gând: marea finală.

Bucătari experimentați, gurmanzi și pasionați de bucătărie, toți speră să pună mâna pe marele premiu de 30.000 de euro, dar și pe titlul de câștigător Chefi la Cuțite. Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, și cei trei chefi recurg la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie.

Atât concurenții, cât și cei trei chefi sunt “la cuțite”, filmările s-au încheiat deja, așa că au apărut și informații cu privire la câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Primii semifinalisti sunt concurentii din echipa mov: Alexandru Baditoaia, Valentina Ionita si Narcisa Birjaru. La fel ca anul trecut, pe retelele de socializare s-a aflat cine a castigat Chefi la Cutite 2021, sezonul 9. Momentul in care Ionut Belei si-a adjudecat marele premiu a fost unul controversat, dar se pare ca urmeaza cel mai mare scandal din istoria emisiunii culinare, de la Antena 1.

Finala Chefi la cuţite 2021. Cine are cele mai multe şanse să câştige marele premiu

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii se vorbește deja despre cine ar putea fi câștigătorul sezonului 9. Există mai multe nume vehiculate, printre care și cel al lui Ștefan Borleanu, din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Mulți îl consideră un bucătar excelent, iar asta s-a văzut și în probele individuale, unde a reușit să ia de cele mai multe ori punctaj mare.

Se pare ca au aparut acuzatiile dure pentru producatorii emisiunii pentru ca mai multi fani au sustinut zvonul conform caruia castigatoarea sezonului ar fi Narcisa din echipa lui Catalin Scarlatescu. Aceasta nu ar fi castigat pe meritul ei in totalitate, desi este un bucatar talentat, ci ar fi fost “ajutata” de Antena 1.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. O postare aparuta si devenita apoi virala pe retelele de socializare anunta faptul ca finalistii ar fi Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea, Catalin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu si Narcisa Birjaru din echipa lui Catalin Scarlatescu.

Elenei si lui Catalin li s-ar fi interzis sa foloseasca vita pentru preparatul lor. Acesta ar fi si motivul pentru care Narcisa a avut un mare avantaj. Mai mult decat atat, momentul in care a fost anuntata drept castigatoare l-ar fi socat inclusiv pe Scarlatescu. I-a lasat masca si pe colegii ei de echipa, care nu s-au bucurat pentru ea.

Chefi la cuțite 2021. Sorin Bontea face dezvăluiri incredibile despre viața sa. Iată care a fost primul loc de muncă și cât câștiga
Narcisa Birjaru are 24 de ani și a venit în etapa de preselecții cu o rețetă de burger de cartofi, afirmând că marea dorință a sa este aceea de-a ajunge în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Un detaliu prin care concurenta s-a făcut remarcată atât în audiții, cât și în bootcamp, a fost emotivitaatea sa ieșită din comun. La aflarea veștii că a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 „Chefi la cuțite”, tânăra a avut o reacție extrem de savuroasă, țipând de fericire și făcând tuturor declarații de „iubire”.

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, declara concurenta.