Alexandru Comerzan, CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2019: „Mi-am rugat soţia să nu mă pună vreodată să aleg între ea şi bucătărie”

Câştigătorul Chefi la Cuţite sezonul 7 este Alexandru Comerzan. Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. Iubește bucătăria și recunoaște că, de multe ori, pentru el este pe primul plan, fapt pe care l-a comunicat de altfel şi soţiei. 

11 dec. 2019, 10:19

Câştigătorul Chefi la Cuţite 2019 Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. Iubește bucătăria și recunoaște că, de multe ori, pentru el este pe primul plan.

Citeşte şi CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. S-a aflat cine încasează cec-ul de 30.000 de euro. Surpriză uriaşă

Și-a rugat soția să nu-l pună vreodată să aleagă între bucătărie și famlie.

„Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”, a declarat concurentul, care visează să lucreze alături de cei mai experiementați chefi din toată lumea.

Ajuns în fața juraților Chefi la Cuţite, Alexandru Comerzan și-a văzut prima dorință îndeplinită, aceea de a-i întâlnit pe cei trei chefi. Și-ar dori să meargă în echipa lui Dumitrescu, iar de la Scărlătescu a primit un sfat prețios, acela de a renunța la a fi neîncrezător în propriile sale forțe, mai la începutul celui de-al şaptelea-a sezon al emisiunii, respectiv în luna octombrie.

De asemenea, Alexandru Comerzan va intra în posesia premiului în bani pus la bătaie pentru cel care câştigă concursul culinar, respectiv 30000 de euro.

Ultima confruntare pe echipe din sezonul 7, difuzată luni seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.00-23.55 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit să vadă ce bucătari talentați se califică în semifinală, iar minutul de maximă audiență de la 21.47 a strâns, la nivel național, peste 2.300.000 de telespectatori.

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 9.8 puncte de rating și 28,7 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,1 puncte de rating și 17,7 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și 22,1 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5,6 puncte de rating și 13,2 % cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și 21,4% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 7,5 puncte de rating și 17% cota de piață.

 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public.