Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. Narcisa Birjaru, anunţul zilei după ce a luat marele premiu. Declaraţia făcută către chef Scărlătescu: Te iubesc!

Narcisa Birjaru este prima femeie care a primit titlul de cel mai bun bucătar. Concurenta trăieşte cel mai frumos vis şi îi este total recunoscătoare mentorului său, Cătălin Scărlătescu, pentru tot ce a învăţat-o.

17 iun. 2021, 09:35
Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. Narcisa Birjaru, anunţul zilei după ce a luat marele premiu. Declaraţia făcută către chef Scărlătescu: Te iubesc!

Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. De altfel, celebrul jurat i-a adresat tinerei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pin care i-a spus că s-a născut să gătească!

Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. Narcisa Birjaru, anunţul zilei după ce a luat marele premiu

„Înainte de toate vreau să-ți Multumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine ,ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul in realitate ! Îți Multumesc încă odată pt toată încrederea acordată ! Te iubesc 🙏🏼💜💜💜💜🥄🥄🥄”, a spus concurenta după marea finală.

De altfel,  Pentru a demonstra public cât este de mândru de concurenta lui și de evoluția sa, Cătălin Scărlătescu i-a adresat un mesaj din suflet în mediul online, prin care i-a emoționat pe internauți.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este mândru că pentru prima dată în istoria competiției Chefi la cuțite o femeie a câștiga trofeul. Juratul a susținut că în ea a simțit cea mai mare luptă și că e în stare de orice pentru a învăța mai multe în ceea ce privește gastronomia. Totodată, celebrul bucătar a spus despre ea că este un om extrem de muncitor și că este născută să gătească.

„Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta,

Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor! Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii! Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut! Si ca un ultim cuvânt… nu subestimati pe nimeni. Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie! ”, i-a transmis Cătălin Scărlătescu Narcisei Birjaru, pe Instagram.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru: „De la spălat vase, am ajuns bucătar”