CASTIGATOR EXATLON 2018: Fiica lui Giani Kiriţă „a scăpat porumbelul” în direct

Fiica lui Giani Kiriță a făcut dezvăluirea mult așteptată: "El va sta la Exatlon până la finală".

18 mart. 2018, 08:00

CASTIGATOR EXATLON 2018: Giani Kiriță este unul dintre cei mai importanți concurenți din echipa Faimoșilor de la Exatlon.

El a demonstrat că este motivat să își ducă echipa spre victorie și să câștige marele premiu pus un joc.

Din păcate, acesta are de suferit din pricina accidentărilor. Aceste accidentări îi dau emoții și Roxanei, fiica sa, și cel mai mare susținător al dinamovistului de la Exatlon.

„Tata va sta la Exatlon până la final. Nu știu dacă va câștiga, nu pot să fiu sigură de asta pentru că depinde de foarte multe lucruri. Dacă nu s-ar fi accidentat pe parcurs, ar fi fost posibil.

Așa, tot ce pot să spun e că va rezista, va sta până la final. Bine, dacă nu vor exista și alte accidentări”, a declarat Roxana Kirita, conform kanald.ro.

Exatlon, în topul audiențelor după a șasea ediție difuzată 

Lupta pentru supravietuire si cele doua probe dure pe care le-au avut de parcurs cele doua tabere de la “Exatlon”, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, au tinut cu sufletul la gura in editia de aseara aproape doua milioane de fani ai reality show-ului de la Kanal D.

Aseara, cea mai urmarita competitie sportiva televizata din Romania a pozitionat Kanal D pe primul loc, la nivelul intregii tari. Si in ceea ce priveste publicul de la orase, statia a fost pe podium, clasandu-se pe locul doi, la mica diferenta fata de liderul de audienta.