CASTIGATOR EXATLON 2019. Cine va câştiga sezonul 3, dezvăluiri din culise. Nume la care puţini se aşteptau

Exatlon 2 s-a terminat cu un scandal de proporții. Câștigătoarea celor 100.000 de euro a fost Beatrice Olaru, însă fanii au considerat că aceasta a fost favorizată de Kanal D și au criticat aspru postul turc de televiziune. Ca reacții, producătorii au decis să schimbe regulamentul în sezonul 3.

16 ian. 2019, 08:20
CASTIGATOR EXATLON 2019. Cine va câştiga sezonul 3, dezvăluiri din culise.  Nume la care puţini se aşteptau

CASTIGATOR EXATLON 2019. La Exatlon 3 vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată, scrie capital.ro. Fiecare va pleca acasă cu câte 50.000 de euro. Mariana Nenu, una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului, a declarat ca ea îi vede favoriţi pe Gabriel Nedelcu, care a impresionat în prima zi de concurs şi pe Costin Gheorghe, fratele cântăreţei Elena Gheorghe. Acesta s-a accidentat uşor chiar de la debutul competiţiei aşa că mulţi fani s-au îndoit de potenţialul lui.

Citeşte şi Exatlon 15 ianuarie 2019, bătălie epică. Romania vs Exatlon Ungaria, în primul meci internaţional al acestui sezon. Când are loc

„Costin Gheorghe este foarte bun. E determinat, are viteză, spirit de lider şi forţă fizică, dar şi psihică. Îl văd finalist şi chiar câştigător. Mi-au mai plăcut Gabi, fratele lui Alex Nedelcu şi jandarmul de la „Războinicii”. Fetele de la „Războinicii” nu m-au convins, n-aş vrea să spun că sunt „praf”, dar nici departe. De la „Faimoşii” îmi plac Maria şi AMI”, a declarat Mariana de la Exatlon.

În schimb Alin Andronic, favoritul publicului, a dezvăluit într-un live pe facebook că nu are de gând să urmărească Exatlon 3. De altfel, acesta a postat pe pagina lui de facebook şi instagram filmuleţe cu el în sala de fitness, semn că în aceste momente nu mai este interesat de reality show-ul care l-a dezamăgit la maxim.