CASTIGATOR EXATLON 2019. Situaţie şocantă la Exatlon, un concurent ar putea fi descalificat. Deja a fost o eliminare

CASTIGATOR EXATLON 2019. Mario Fresh, unul dintre cei mai iubii concurenți din echipa Faimoșilor, a fost eliminat, marți seara, iar despărțirea a fost una emoționantă. Colegii de echipă ai cântărețului au fost în lacrimi, iar el s-a stăpânit cu greu să nu plângă. Un alt concurent ar putea fi descalificat la ediţia de sâmbătă.

20 mart. 2019, 14:40
CASTIGATOR EXATLON 2019. Situaţie şocantă la Exatlon, un concurent ar putea fi descalificat. Deja a fost o eliminare

CASTIGATOR EXATLON 2019. „Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă așteptam să pot face față”, a spus Mario la final. Cântărețul a ținut să-i mulțumească în mod special lui Costin Gheorghe pentru toate sfaturile și pentru că l-a încurajat să continue de câte ori a vrut să renunțe.

Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică. Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor„, a încheiat Mario Fresh. După discurs, el s-a alăturat colegilor de echipă alături de care a cântat pentru ultima dată melodia Faimoșilor. Eliminarea lui Mario a fost una dintre cele mai emoționante scene văzute la Exatlon, iar colegii săi de echipă erau toți în lacrimi.