CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2019. Kanal D a anunţat când va difuza marea finală

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2019. Milioanele de fani ai reality-ului sportiv vor putea urmari ultima batalie a acestui sezon pe 9 iunie, incepand cu ora 20:00, la Kanal D! Va fi o adevarata inclestare a celor mai buni concurenti ai acestui sezon „Exatlon".

26 mai 2019, 04:08
CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2019. Kanal D a anunţat când va difuza marea finală

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2019. Show-ul fenomen „Exatlon” se apropie de deznodamant, iar Finala (la masculin si feminin) se anunta una cu adevarat epica!

In lupta pentru castigarea celor doua ravnite trofee si a celor doua premii de 50.000 Euro, au mai ramas Ion Surdu, Andrei Botoaca, Gabriel Nedelcu si Costin Gheorghe, la masculin, si Catalina Seicaru, Andreea Arsine, Cristina Constantinescu si Nicoleta Lunca, la feminin.

Milioanele de fani, familiile si prietenii sportivilor ramasi in cea mai intensa si inspirationala competitie sportiva difuzata de o televiziune din Romania asteapta cu sufletul la gura finalul concursului. Cei opt concurenti sunt mai determinati ca oricand sa devina castigatori, oferind tot ce au mai bun pe traseele din Republica Dominicana.

Timp de cinci luni acestia au rezistat eroic in competitie, dovedind ca au un psihic de invingatori. Inainte de a se aventura in Dominicana au declarat ca vor sa-si depaseasca limitele si au facut-o, emotionand o tara intreaga prin efortul lor, prin determinare si spirit de echipa.

„Cred ca Exatlon este o experienta profunda, care schimba pe oricine in bine”

„Voi cunoaste o noua Andreea, vreau sa vad, sa simt limita, sa aflu cat pot duce!”, declara faimoasa Andreea Arsine inainte de a pleca in Republica Dominicana. „Cred ca as putea sa fac fata provocarii!”, spunea si Nicoleta Lunca, singura razboinica ramasa in competitie. Cristina Constantinescu era convinsa ca atuurile ei sunt „varsta si experienta” acumulate in cei aproape 30 de ani de viata sportiva.

In ciuda faptului ca nu a facut sport de performanta si nu-si dadea prea multe sanse in acest concurs, Catalina Seicaru a reusit sa-si surprinda fanii, certificand ceea ce declara inainte de plecarea in Republica Dominicana: „Cred ca o sa ma intorc cu forte noi, mai matura, mai puternica”.

„Vreau sa imi demonstrez mie, dar si celorlalti ca luptatorii nu doar se bat si atat! Ai nevoie de munca, disciplina, de echilibru psihic si strategie ca sa fii un bun sportiv”, declara hotarat Ion Surdu.

Gabriel Nedelcu e convins ca fiecare concurent se va intoarce schimbat de la „Exatlon”: „Cred ca este o experienta profunda, care schimba pe oricine in bine”.

Pentru campionul la enduro cross Andrei Botoaca, obisnuit cu un stil de viata mai spartan, participarea la „Exatlon” a fost un pas firesc. Acesta declara, inainte de a intra in concurs, ca este obisnuit cu conditiile dificile.

„Am avut parte multe competitii in care am stat cate 5 ore in mediu alpin, cu motocicleta defecta; a trebuit sa merg 10 km prin padure, pe un traseu nemarcat. Am ramas fara mancare si fara apa in salbaticie”, a povestit acesta inainte de plecarea in Dominicana.