CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Surpriză uriaşă, o femeie va câştiga marele premiu la show-ul PRO TV. Cum s-a votat ÎN FINALĂ

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Votul decisiv al tuturor concurenţilor din al treilea sezon „Ferma vedetelor“ a stabilit cine merge direct în finală, cine se va confrunta în semifinală, dar şi cine a părăsit competiţia pe ultima sută de metri.

16 mai 2018, 07:56

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Comediantul Cătălin Neamţu este primul concurent din istoria emisiunii care a reuşit să stea în fermă timp de 3 luni fără să participe la niciun duel şi care a fost trimis direct în finala „Ferma vedetelor“.  Astfel, primul său duel va fi cu o miză de 50.000 de euro şi titlul de „fermierul anului“.

Pe de altă parte, actriţa şi cântăreaţa Rona Hartener, cea mai controversată concurentă a acestui sezon, a fost eliminată de către concurenţi şi a piedut locul în finală.   

Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa şi Graţiela Duban sunt cei cinci semifinalişti, care vor lupta în probe de foc, miercuri, de la ora 20.00, pentru cel de-al doilea loc în marea finală, unde se vor confrunta cu Cătălin Neamţu.   „Ferma vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărit de 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Surpriză colosală la unul dintre cele mai vizionate show-uri TV din România. ProTV a dat lovitura cu ‘Ferma vedetelor’, audienţele fiind din ce în ce mai ridicate. Chiar dacă emisiunea este departe de a se fi încheiat, s-a aflat deja câştigătorul ei.

Este vorba despre…o câştigătoare. O femeie a pus mâna pe premiul de 50.000 de euro. Cel de-al treilea sezon de la “Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt, evident, înregistrări. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala

În media s-a tot vehiculat numele lui Cosmin Natanticu, însă nu este aşa. Potrivit click.ro, câştigătoarea este Tania Popa, una dintre actriţele venite din Basarabia.

Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot. Actriţa are doi copii, pe Dara, de 18 ani, şi pe Slavic, de 9 ani, iar anul acesta, pe 18 mai, va face cununia religioasă cu alesul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum un deceniu.

Tania Popa a apărut la PRO TV, la emisiunea “România, jos pălăria!”, unde a fost căpitan de echipă împreună cu Cătălin Neamţu, Florin Busuioc fiind gazda show-ului. A fost şi vedetă a Antenei 1, participând la mai multe emisiuni, printre care și “Te cunosc de undeva”.

Tania Popa a jucat în seriale precum “Meseriaşii”, “Cu un pas înainte” şi “Tanti Florica”, de la Pro TV, iar ultimele filme făcute au fost “America, venim” şi “Ana, mon amour”. Până acum a apărut în peste 20 de filme, dar şi în peste 20 de piese de teatru, alături de parteneri celebri.

Andra a ajuns și la Ferma vedetelor. Ce a pregătit artista alături de concurenți

Solista a fost invitată la „Ferma vedetelor”, dar a pregătit o surpriză şi pentru emisiunea „Românii au talent”, unde este jurat.

Telespectatorii emisiunii „Ferma Vedetelor” vor avea parte de mai multe surprize în ediţiile de miercuri şi joi, de la Pro TV. Foştii concurenţi, care au fost eliminţi, se vor întoarce în fermă şi îşi vor revedea colegii. Acolo va avea loc cel mai tare festival din Porumbacu – „Oaia albă, oaia neagră!”. Ei au pregătit pentru participanți un program artistic unic și tot felul de activități distractive specifice fermei, dar și un concert special!

Andra (31 de ani) vine să le cânte și să îi încânte cu un spectacol de zile mari, iar concurenții și invitații lor își vor da mâna și vor încinge o mare horă. Ultimele zile din fermă îi găsește pe concurenți cu o misiune foarte importantă – organizarea festivalului, iar forțele proaspete pe care le primesc odată cu revenirea tuturor concurenților în fermă sunt binevenite! În ediția de joi seară, de la 21.30, concurenții își vor acorda votul cui ar trebui să meargă direct în finală și cui ar trebui să părăsească concursul înainte de marea finală. E un moment foarte important ce schimbă cursul competiției. Campania electorală pentru acordarea votului dă naștere la tensiuni și conflicte.

Andra va fi o prezenţă plăcută în „Ferma Vedetelor” şi se bucură că le-a putut cânta concurenţilor. Pe jurata de la „Românii au talent” o vom mai vedea şi vineri, nu numai la masa juriului, ci şi ca şi solistă, căci va cânta o piesă din folclorul românesc. “Am decis să marchez în felul meu personal acest an special pentru români. Muzica populară mi-a marcat copilăria și m-a făcut să visez să fiu artistă. Așa că voi sărbători pe scena Sălii Palatului (30 septembrie), cu piese de folclor, care unesc toate generațiile și toți românii, indiferent cine sunt, unde s-au născut și unde trăiesc acum. În cea de-a treia Gală Live Românii au Talent voi interpreta o piesă care sper să vă facă pielea de găină, cum îmi place mie să spun, adică să vă emoționeze și să vă aducă aminte de ce suntem norocoși să fim din acest neam”, ne-a mărturisit Andra. Iar alături de ea va cânta şi Fang Shuang, fostul concurent de la “Romanii au talent”, care va avea un moment special în cea de-a treia gală live. „Abia aştept să revin pe scena «Românii au talent». Sunt sigur că o să simt din nou aceleaşi emoţii, dar în acelaşi timp şi o energie pozitivă. Momentul pe care îl voi prezenta vineri a devenit ca o carte de vizită a mea – melodia «Copacul». Sunt totuşi uimit că după interpretarea originală a lui Aurelian Andreescu şi a sopranei diva Angela Gheorghiu, mulţi oameni apreciază şi interpretarea mea, iar acest lucru mă bucură nespus”, a mărturisit Fang Shuang.