CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR: Juriul a decis cine merge DIRECT în finală

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR: Timpul a fost scurt și inevitabil a sosit cel mai tensionat moment al serii. Concurenții așteaptă plini de emoție verdictul. După numeroase degustări și sfaturi venite din parte juriului, verdictul este simplu. Notele primite de la fiecare chef au fost adunate, iar câștigătorul este Michael, cu un total de 429,5 puncte. Pe locul doi s-a clasat Maria, urmată fiind de Ciprian.

28 apr. 2015, 03:22
CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR: Juriul a decis cine merge DIRECT în finală

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR:  Inevitabil, service-ul se termină și vine momentul jurizării. În fața celor trei chefi furioși, victoria pare tot mai departe.

Michael spune că, în opinia lui, Mălina nu se află printre cei care merită să câștige. Mălina, în schimb, consideră că Ciprian este mai slab decât ea în bucătărie.

La rândul lui, acesta spune că are voință și este dispus la sacrificiu, motiv pentru care merită să câștige. Maria consideră că ea merită victoria, alături de Michael și Mălina.

Dar, din păcate, doar un singur concurent trebuie să câștige competiția.

 

Chef Cătălin Scărlătescu spune că, în opinia lui, cei mai buni sunt Michael, Mălina și Maria. Chef Sorin Bontea consideră că podiumul aparține Mariei, alături de Michael și Ciprian.

La decizia chefilor, Mălina este nevoită să părăse