CASTIGATOR iUMOR 2019. Video cu numărul care i-a adus 20.000 de euro în cont

CASTIGATOR iUMOR 2019. Antena 1 a pus punct sezonului șapte al show-ului iUmor, jurizat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Marele premiu de 20.000 de euro a mers în acest an la tânărul de origine africană Mukinka și numărul său de stand up.

14 dec. 2019, 09:31
CASTIGATOR iUMOR 2019. Video cu numărul care i-a adus 20.000 de euro în cont

CASTIGATOR iUMOR 2019. Mukinka a câștigat marea finală a sezonului 7 iUmor, finală în care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro numere de magie, stand-up, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete. Jurații au fost impresionați de numărul său, ca ulterior, votul publicului să îl desemneze câștigătorul iUmor sezonul 7! Tot publicul a desemnat şi emisiunea ca lider detaşat de audienţã, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregii ţãri.

În numărul din finală a mixat în stand-up său limba engleză cu limba română, a vorbit despre tradițiile românilor atunci când se sărbătorește ziua de nume.

Numele meu este Mukinka. Și eu primesc urări de „La mulți ani”, dar de Black Friday”, despre cum este văzut un străin de culoare în România, care sunt reacțiile lor și cum a reușit să se acomodeze cu obiceiurile noastre. 

CASTIGATOR iUMOR 2019. Mukinka este căsătorit cu o româncă și în ianuarie va fi tatic de fetiță. Acesta a povestit atât pentru juriu cât și pentru public cum decurge relația dintre el și familia soției lui și mai ales că oamenii care află că așteaptă un copil sunt total uimiți: „toți mă întreabă când vine caffe latte”, din cauza culorii lui combinată cu a soției sale.

Juriul a fost total impresionat de apariția lui Mukinka și au ținut să precizeze că este un număr mult mai bun ca cel din audiții. Cheloo îl consideră unul dintre cei mai inteligenți concurenți și îi admiră atitudinea.

CASTIGATOR iUMOR 2019.. Ediția de aseară, care a fost difuzată până aproape de ora unu noaptea, Antena 1 a fost lider de audiență pe publicul comercial și la nivel național.

La nivel național. iUmor s-a apropiat de o medie de 1,2 milioane de telespectatori (cu un vârf de 1,8 milioane de persoane, la 21.20). Pro TV a obținut o medie de aproape 1,1 milioane de persoane. 

La orașe, Pro TV a fost liderul, cu 650.000 de persoane, media serii, în timp de Antena 1 a fost aproape cu aproape 600.000 de persoane. 

Pe intervalul 20.00 – 00.50, Antena 1 a avut, pe publicul comercial, o medie de 315.000 de telespectatori și o cotă de piață de 23,6%. Pro TV, care a avut mare parte din seară cel de-al doilea live Vocea României, a fost urmărit de 270.000 de persoane și o cotă de 20,1%

Cei 12 finaliști care și-au disputat marele premiu de 20.000 euro în sezonul 7 au fost: Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa HA-RAP, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin și Patrik Cottet.