CASTIGATORUL MASTERCHEF 2015 se va alege dintre EI

CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Claudia, Anuta, Claudiu, Andrei, Florin si Liviu s-au luptat pentru cele trei locuri din finala Masterchef, iar in urma probelor la care au fost supusi, chefii au hotarat ca Liviu Balint, Andrei Voica si Claudia Sima sa se lupte pentru marele trofeu.

08 dec. 2015, 20:45
CASTIGATORUL MASTERCHEF 2015 se va alege dintre EI

CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Pentru a se califica in finala, cei sase concurenti au fost impartiti in trei echipe, Claudia vs. Anuta, Florin vs. Andrei, Claudiu vs. Liviu, fiecare dintre acestea fiind supuse la trei probe in urma carora s-a stabilit cate un castigator din fiecare duel.

In prima proba, semifinalistii au fost pusi sa gateasca cel mai bun preparat al adversarului, in urmatoarea au fost pusi in fata provocarii de a realiza cel mai dezastruos preparat al adversarului, in timp ce in ultima proba fiecare i-a ales celuilalt un preparat pe care sa-l faca.

Tensiunea si orgoliile au fost la inaltime, cele mai mari disensiuni aparand intre Claudia si Anuta. Andrei a avut un avantaj important dupa prima proba, pe care si l-a pastrat pana la sfarsitul semifinalei, in timp ce celelalte dueluri au fost mult mai stranse, departajarea facandu-se de-abia dupa ultima proba. FINALA MASTERCHEF este LUNI, de la 20:30, pe ProTV!

Finala Masterchef 2015 se va da între cei trei, dar surse din cadrul show-ului susţin că Andrei va fi alesul chef-ilor.

ANDREI VOICA. A inceput sa cocheteze cu domeniul culinar de mic, fiind nevoit sa-si gateasca singur dupa antrenamente. Este pasionat de fotbal si de pescuit. 

CLAUDIA SIMA. In varsta de 29 de ani, Claudia este un manager de proiect din Bucuresti, pasionata de domeniul gastronomic, dar si de dans. Pentru ea, mancarea reprezinta iubire, o arta in sine, un proces care aduce multa satisfactie si fericire.

LIVIU BALINT. In varsta de 32 de ani, Liviu a inceput sa gateasca din necesitate (fiind plecat la munca in strainatate). Usor, usor, necesitatea si dragostea pentru bucataria italieneasca s-au transformat in pasiune.