CÂŞTIGATOR ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores cântă din plăcere

CÂŞTIGATOR ROMÂNII AU TALENT 2014. "Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. :) Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou", spun Brio Sonores

17 mai 2014, 14:51
CÂŞTIGATOR ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores cântă din plăcere

CÂŞTIGATOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul membrilor sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Acestia spun despre ei ca sunt oameni simpli, care isi iubesc cu ardoare pasiunea si munca, de aceea au reusit sa creeze si ceva unic in tara.

„Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. 🙂 Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou. Deoarece activam in incinta Teatrului de Opera, repetitiile le facem in teatru, conditiile fiind cit de cit decente, pina vom ajunge sa avem studioul propriu. Oficial nu suntem sustinuti de nimeni, dar neoficial sunt niste oameni cu un suflet enorm care au grija de noi cand au posibilitate. Cantam in cafastrul Manastirii Horesti in fiecare duminica, unde ne rugam si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi.

Suntem toti foarte buni prieteni, doar asa reusim sa mergem inainte si sa ne intelegem in orice moment”

„Pentru noi acest proiect este deja familia noastra, nu am putea trai fara el, nu am putea fara emotiile pe care le traim in timpul prestatiilor noastre, fara energia calda a publicului. Familiile ne sustin intru totul, sunt alaturi de noi si cred in noi si in Brio Sonores”, au spus castigatorii de la Romanii au talent.