CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la asta

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Vineri, de la 20:30, va avea loc Marea Finala Romanii au talent, in care 16 concurentii se vor lupta pentru titlul de cel mai talentat roman. 

04 iun. 2016, 04:46
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la asta

UPDATE CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2016. Laura Bretan a castigat premiul de 120.000 de Euro.

S-a decis câștigătorul celui de-al șaselea sezon al show-ului Românii au talent, de la Pro TV. Marele premiu de 120.000 de euro ajunge în acest an la tânăra Laura Bretan, în vârstă de numai 13 ani, care a impresionat o țară întreagă cu vocea sa de soprană.  

Tânăra, care a impresionat cu vocea sa de soprană, este și în semifinalele Americas Got Talent. 

Locul trei în finala Românii au talent 2016 i-a revenit dansatoarei Nadiei Buduruși, iar locul doi a fost al fraților Adrian. 

Ca o premieră, anul acesta au fost prezentată ordinea concurenților după numărul de voturi: 

16 – Free Balance

15 – Bruce si Istvan

14 – Cristian Zlatan

13 – Cesara Blioju

12 – Florin Bontea v11 -Resciebelle Santiago

10 – Lifestyle

9 – Florin & Constantin

8 – Andrei Surdu

7 – Rust in dust

6 – Anisia Gafton

5 – Manuel Chivari

4 – Mara Pruna

3 – Nadia Burduși

2 – Frații Adrian

1 – Laura Bretan

ROMANII AU TALENT 2016: Vineri seară, 16 concurenți s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar și pentru titlul de „cel mai talentat român”.

Preferințele românilor, în funcție  de vot, au fost: pe locul unu în clasament s-a aflat Laura Bretan, pe locul doi s-au clasat Frații Adrian, iar locul trei a fost ocupat de Nadia Burduși.

Clasamentul complet a fost următorul: 1 – Laura Bretan; 2 – Frații Adrian; 3 – Nadia Burduși; 4 – Mara Prună; 5 – Manuel Chivari; 6 – Anisia Gafton; 7 – Rust in dust; 8 – Andrei Surdu; 9 – Florin și Constantin; 10 – Lifestyle; 11 – Resciebelle Santiago; 12 – Florin Bontea; 13 – Cezara Blioju; 14 – Cristian Zlatan; 15 – Bruce și Istvan; 16 – Free Balance.

Laura Bretan, fetița cu voce de soprană, a convins publicul român, în finala concursului, prin interpretarea ariei Vissi d’arte (Tosca).

În aprilie, Laura Bretan a urcat pe scena concursului”Românii au talent”, unde a interpretat ”O mio bambbino caro”, piesă care a trimis-o pe tânără direct în finală. Ea a fost convinsă să participe la „Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

Clasamentul final la Românii au Talent 2016:

01. Laura Bretan

02. Frații Adrian

03. Nadia Buduruși

04. Mara Prună

05. Manuel Chivari

06. Anisia Gafton

07. Rustin Dust

08. Andrei Surdu

09. Florin și Constantin

10. Lifestyle

11. Resciebelle Santiago

12. Florin Pontea

13. cezara Blioju

14. Cristian Zlatan

15. Brust și Instvan

16. Free Balance


Laura Bretan a primit marti seara un bilet direct in semifinala AMERICA’S GOT TALENT, varianta de peste ocean a show-ului ROMANII AU TALENT. Laura va fi prezenta pe scena din Romania maine, incepand cu ora 20.

Cei patru jurati din America au fost impresionati de vocea Laurei Bretan. In momentul in care a aparut pe scena, niciuna din vedetele show-ului de peste Ocean nu a pariat pe ea, insa in momentul in care a deschis gura, au ramas perplecsi. Din juriul concursului american de talente fac parte Mel B. (fosta membra a trupei Spice Girls – cea care a apasat butonul auriu), Howie Mandel, Simon Cowell (celebru producator tv) si Heidi Klum (fotomodel de talie internationala).

Ce au spus juratii americani dupa prestatia LAUREI BRETAN:

Heidi Klum: ”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil;

Mel B.: „Cred ca acest show iti va schimba cu adevarat viata, iar eu iti voi schimba viata acum”;

Simon Cowell: „A fost ireal. Nu m-am gandit ca poti vorbi, dar sa canti asa… Nu am auzit asa ceva in toti anii in care am participat la acest show.

A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevarat deosebit este faptul ca esti o persoana atat de draguta, de modesta, fara sa ai idee cat de incredibila esti”.

Laura Bretan este de origine romanca, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Tanara locuieste in Chicago. Canta de la 4 ani si a fost indrumata in cariera ei muzicala de compozitorul roman Cristian Dumetrana stabilit si el in Statele Unite ale Americii. Genurile muzicale preferate si abordate de fenomenala Laura sunt opera, jazz-ul, insa, uneori, canta si pop si soul.

Prestatia Laurei de la AMERICA’S GOT TALENT

Laura a cunoscut o popularitate pe care putini cantareti de la noi au reusit s-o aiba in SUA. ABC si CBS au facut reportaje despre viata ei dupa ce a uimit juriul de la show-ul de talente.

Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria „Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani”. A castigat concursurile ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani, ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ si ‘’New York City’s Apollo Theater’’. In plus, a cantat in duet si cu tenorul John McDermott.

UNA DIN APARITIILE LAUREI IN MEDIA AMERICANA

 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: In marea finala Romanii au talent, talentul este o forta magica unde tineretea poate fi vesnica, inspiratia poate modela minuni, increderea creeaza viitoarele legende, senzualitatea transforma prejudecatile in arta. Traieste emotiile luptei finale a celui mai tare show de divertisment si voteaza-ti eroii, azi, de la 20:30, numai la Pro TV!

Cei 16 finalisti ai acestui sezon Romanii au talent, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, te vor incanta vineri cu momente senzationale si asteapta votul tau pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

 


CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Pana astazi, la ora 20:30, iti mai poti vota, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200, preferatul pentru castigarea premiului de originalitate de 10.000 de euro, folosind codul de concurs al fiecaruia dintre cei cinci – 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sanduta, 48 Fratii Adrian si 53 Triada.


Marea finala a celui de-al saselea sezon Romanii au talent iti va aduce si doua surprize care te vor incanta. Loredana va urca pe scena talentului impreuna cu trupa Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru a canta melodia La carciuma de la drum. “Vineri voi canta cu baietii de la Zdob si Zdub si Skizzo Skillz o piesa care a demonstrat si demonstreaza in continuare ca Romanii au talent: La carciuma de la drum. Mi-am dorit de mult timp sa colaborez cu ei, iar pentru vineri am pregatit o reinterpretare live plina de surprize si voie buna! Vom umple scena cu energie si veselie si imi doresc din tot sufletul sa ajungem la inimile tuturor romanilor!”, a spus Loredana.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Si membrii trupei de improvizatie ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Neamtu, Natanticu, Micutu si Costel, vor aduce in marea finala un moment extraordinar, care va starni hohote de ras. “O sa fie o mostra din cel mai tare spectacol de improvizatie de la noi, din Romania. Suntem trupa ImPro, suntem impreuna din 2004 si avem la activ peste 500 de reprezentatii. Maine seara veti vedea joculetul care se cheama Telecomanda, in care improvizatorii vor face o excursie, impreuna cu telespectatorii finalei Romanii au talent, prin cam toate genurile de film care exista. Eu, si daca n-as fi invitat special la finala, m-as uita!”, a spus Mihai Bobonete.

Dupa un sezon plin de reprezentatii minunate, emotii si mult talent, in cursa pentru marele premiu de la Romanii au talent au ramas 16 concurentii, acestia urmand sa dea tot ce-i mai bun vineri, de la 20:30, in Marea Finala. 

Iata care sunt cei 16 finalisti ai sezonului 6 Romanii au talent:
 

Andrei Surdu -> VIDEO



Anisia Gafton  -> VIDEO



Bruce si Istvan -> VIDEO


Cezara Blioju -> VIDEO



Cristian Zlatan -> VIDEO



Florin Bontea -> VIDEO



Florin Zgavardici si Constantin Bardan -> VIDEO



Fratii Adrian -> VIDEO

 



Free Balance -> VIDEO


Lifestyle -> VIDEO



Laura Bretan -> VIDEO



Mara Pruna -> VIDEO



Manuel Chivari -> VIDEO



Nadia Budurusi -> VIDEO



Rustin Dust -> VIDEO


Resciebelle Santiago -> VIDEO