CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017, FINALĂ. Lorelai Mosneguţu are o poveste cutremurătoare

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017 ESTE LORELAI MOŞNEGUŢU. Ea a fost preferata publicului dintre cei 11 concurenţi care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de Euro.

02 iun. 2017, 11:48
CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017, FINALĂ. Lorelai Mosneguţu are o poveste cutremurătoare

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. FINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet si Marius Moldovan, Lorelai Mosnegutu, OK! World Wide, Paula Rad si Run to Infinity au facut spectacol pe scena talentului.

Lorelai Mosnegutu se afla printre preferați, iar la final a reuşit să plece acasă cu marele premiu de 120.000 de euro. Copila este o tânără talentată, cu o poveste de viață impresionantă și cu un optimism ieșit din comun. Fetița a fost abandonată de către părinți și adoptată la vârstă de numai două luni de o femeie cu suflet mare care a dorit să-i ofere familia și iubirea de care are nevoie orice ființă pe lumea aceasta.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. FINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Pentru preselecții „Românii au talent„, Lorelai a ales să interpreteze piesa „A million stars” a Luminiței Anghel. Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar și vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudată și încurajată de la început până la final.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. FINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Membrii juriului Romanii au talent au fost pur și simplu fermecați de modul în care Lorelai reușeste să interpreteze și au mărturisit că pentru ei a fost mult mai mult decât atât, a fost o lecție de viață incredibilă pe care nu o pot uita prea curând.

Emoția transmisă de Lorelai s-a simțit chiar și în culise, acolo unde Smiley și Pavel Bartos l-au ascultat fascinați.

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își șteargă lacrimile”, a declarat Mihaela Rădulescu.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Ultimii zece semifinalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent au luptat, săptămâna trecută, pentru un loc in marea finala si au luat cu asalt scena celui mai tare show de divertisment cu momente impresionante de acrobatie, stand-up comedy, beatbox, dans, canto si chinese pole.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, concurentii au creat un spectacol senzational, au primit aplauze din partea publicului si au transmis foarte multa energie si bucurie. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au urmarit cu atentie fiecare reprezentatie, au avut comentarii savuroase si s-au bucurat sa vada evolutia semifinalistilor, iar Smiley si Pavel Bartos au adus distractia in casele tuturor telespectatorilor.