CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017: Surpriză mare la Pro TV

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017: Pe 2 iunie ziua talentului se sarbatoreste cu finala epica Romanii au talent! Legenda spune ca intr-o tara bantuita de mult talent, eroii s-au adunat din cele patru zari si au pornit la lupta ca sa aduca o multitudine de trairi frumoase in sufletele oamenilor. 

02 iun. 2017, 06:03
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017: Surpriză mare la Pro TV

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017:Cu fiecare batalie, au devenit mai increzatori si mai determinati, iar in marea finala vor straluci mai tare ca niciodata! Traieste vinerea aceasta istoria unei batalii legendare alaturi de 11 finalisti plini de carisma si talent autentic!

Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet si Marius Moldovan, Lorelai Mosnegutu, OK! World Wide, Paula Rad si Run to Infinity au facut spectacol pe scena talentului in semifinalele LIVE, au cucerit publicul si juratii cu talentul lor incredibil, iar acum se pregatesc sa uimeasca o tara intreaga cu momente extraordinare de canto, dans, acrobatie sau beatbox. Cei 11 finalisti vor da totul pe scena vineri pentru a impresiona romanii si a intra in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de euro!

Lorelai Moşneguţu, copila fără mâini, cu voce de înger

Copila de 14 ani din Târgovişte a realizat probabil cel mai emoţionant moment din sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”. Lorelai s-a născut fără mâini şi fără o parte din femur la ambele picioare, dar poate cânta la pian şi la chitară cu picioarele. Atuurile lui Lorelai sunt: vocea impresionantă, lucrată cu multe lecţii de canto, stăpânirea de sine şi concentrarea, pe care le-a dobândit datorită faptului că joacă teatru într-o trupă de actori profesionişti, şi nu în ultimul rând povestea de viaţă şi ambiţia, o lecţie uluitoare pentru toţi telespectatorii. 

Paula Rad, soprana-femeie de serviciu

La mare concurenţă cu Lorelai, Paula Rad (29 de ani) are şi ea o poveste care îţi merge drept la inimă. Pe scurt, artista din Zalău are 11, de canto, dar, din cauză că nu a fost angajată la Opera din Cluj, a ajuns să spele WC-uri şi să măture, pe un salariu de 600 de lei. După ce a apărut la “Românii au talent”, Paula Rad şi-a dat demisia din postul de femeie de serviciu şi a început să aibă concerte pe sume modice. Are trei mari avantaje în finala de mâine, de la PRO TV: a studiat muzica la nivel profesionist, a impresionat cu povestea ei de Cenuşăreasă şi cântă operă impecabil, un gen din ce în ce mai apreciat de către cei care votează. Să nu uităm că anul trecut Laura Bretan a câştigat cu aceeaşi reţetă.

Fang Shuang, chinezul carismatic, de 1,90 metri

Nu e român, dar vorbeşte şi simte româneşte mai bine decât mulţi dintre noi. Fang Shuang (28 de ani), originar din China, a impresionat la “Românii au talent” cu vocea puternică, dar şi cu melodiile alese, care merg la inima oricărui telespectator: “Copacul” şi “De-ai fi tu salcie la mal”. Tocmai de aceea, credem că în finală va face din nou aceeaşi mutare deşteaptă şi va miza tot pe un şlagăr. În plus, Fang Shuang, care are o statură impresionantă pentru un asiatic, 1,90 m înălţime, are de partea lui şi alte atuuri: face muzică de la 5 ani, iar în România a venit în 2005, pentru a studia canto clasic la Conservator, apoi a ajuns să colaboreze cu Opera Comică Pentru Copii din Bucureşti. Fang nu este la primul concurs de talente. În octombrie 2013, el a făcut furori şi la “X-Factor” (Antena 1), cu piesa “Can you feel the love tonight”, a lui Elton John.

George Aghinea are deficienţe de auz, dar muzica în sânge

Adolescentul de 15 ani din Târgu Ocna s-a ales cu deficienţe de auz la vârsta de 4 ani, în urma unui tratament administrat greşit. Asta nu l-a împiedicat să-şi ducă mai departe pasiunea pentru muzică. Vocea caldă şi stilul de a transmite emoţie au format combinaţia câştigătoare pentru el, iar juriul a fost în lacrimi. Şi George Aghinea are câteva atuuri zdrobitoare în finala din această seară: modestia lui şi faptul că nu a vrut să atragă atenţia asupra problemei lui de sănătate au avut mare priză la public. George are o voce aparte, cu timbru cald, iar emoţiile şi le-a călit la diverse festivaluri din ţară.  

Cinci concurenti fabulosi lupta pentru premiul de originalitate!

De ziua talentului, premiem originalitatea in finala epica Romanii au talent! Au ganduri libere si evadeaza din norme, au ideile inspirate si ies din comun, iar vinerea aceasta lupta pentru premiul de originalitate al sezonului! Decizia este in votul tau! Trimite codul celui mai original moment prin sms sau apel la numarul 1264 si favoritul tau poate castiga premiul in valoare de 10.000 de euro! 

La finalul ultimei semifinale LIVE Romanii au talent, Smiley si Pavel Bartos au dat START VOT pentru premiul de originalitate, iar romanii isi pot vota preferatul pana in marea finala de vinerea aceasta. Concurentii intrati in cursa pentru castigarea premiului de originalitate sunt: Alexandru Oltean – 07, Don Elvis – 15, Stefan Orheanu – 21, Aeros – 39 si Eduard Antal – 48.