CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020, vineri se decide cine va obţine premiul de orginalitate. ROMANII AU TALENT 22 MAI 2020 LIVE VIDEO

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Telespectatorii își vor putea vota favoritul, atât prin SMS cât și online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, alegând din toate acele momente unice pe acela care i-a impresionat cel mai mult. 

22 mai 2020, 10:35
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020, vineri se decide cine va obţine premiul de orginalitate. ROMANII AU TALENT 22 MAI 2020 LIVE VIDEO
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE Patrizia Ratto a adus energia pozitivă și cheful de dans juraților și celor din sală. El, un pian și mișcările de dans potrivite îl duc aprope de premiul de orginalitate.
Cornel a fost abandonat la spital de părinții săi pentru că s-a născut fără mâini și cu probleme grave la piciorul drept. Din fericire, băiatul a fost adoptat de un cuplu di Marea Britanie, iar acum reușește să ducă o viață normală.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE Ksenya a fost o apariție aparte la Românii au Talent. Desenul ei în nisip pe ritmul piesei „Lume, lume, soro lume” a Mariei Tănase a făcut pielea de găină tuturor.
Oleksandr a bătut drum lung până în România, dar nu a venit singur. El și o vioară au umplut perfect scena show-ului preferat al românilor.
Bogdan și Andrei au venit tocmai din Ucraina să le arate românilor un număr spectaculos de acrobație.
Anamaria este instructoare de dans la bară și a venit să taie din rădăcină preconcepțiile și să arate oamenilor ce înseamnă, de fapt, acest sport.
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE  Roman Crichelli a venit alături de fiul său din Israel pentru a surprinde cu un număr impecabil de contorsionism combinat cu câteva poziții de Yoga.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE Primul concurent pe care l-au revăzut românii a fost micuțul de doar 4 ani din Republica Moldova care a recitat poezii cum nimeni nu ar face-o. Trupa Tumar este al doilea număr care a intrat la votul publicului și care are șanse mari de câștig, au susținut unii internauți.
Valentin Alexiu surprinde cu emoția sa care a trecut dincolo de ecrane. Felul în care l-a interpretat pe Freddie Mercury îl pune deoparte în sufletul unora. Silviu i-a uimit pe jurați cu numărul său. A reușit să-i aducă pe scenă pe Smiley și Bartoș și s-a folosit de experiența lor pentru a crea ceva spectaculos. Bianca Maria visează să se facă prezentatoare de televiziune, dar prima apariție pe sticlă a avut-o la Românii au Talent cu un număr de dans și acrobație.

ROMANII AU TALENT 22 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLLINE STREAM. Vineri, 22 mai, PRO TV transmite o ediție specială a emisiunii ”Românii au talent”, în cadrul căreia telespectatorii își vor putea vota favoritul pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.  

Vinerea aceasta, show-ul este la putere la PRO TV. Într-o ediție specială ”Românii au talent”, cei mai spectaculoși concurenți ai acestui sezon își dispută premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Scena este a lor, votul le aparține celor de acasă! Nu ratați vineri, 22 mai, de la 20:30, ediția specială în cadrul căreia se va decide câștigătorul premiului de originalitate. Au crezut în șansa lor, și-au găsit curajul de a urca pe scenă, au impresionat și au ridicat publicul în picioare. Acum a venit momentul să ducă spectacolul la un alt nivel.  

 

Vinerea aceasta, 22 dintre concurenții care au reușit să obțină DA-urile juraților vor lupta pentru premiul de originalitate. Participanți spectaculoși care au avut viziunea de a pregăti momente neașteptate vor avea acum nevoie de susținerea celor de acasă.

Cei care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură, în fiecare săptâmănă, au acum puterea de a decide cine va câștiga premiul de 10.000 de euro.  

De-a lungul a cincisprezece săptămâni de preselecții, pasiunea și munca s-au îmbinat în momente unice care i-au făcut pe cei din sală să aplaude, iar pe cei de acasă să-și exprime aprecierea. Mâine seară, spectacolul ajunge în etapa în care voturile primite vor face diferența. 

Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”, declara Andi Moisescu într-una din edițiile acestui sezon. Însă, pentru deschizătorii de drumuri care vor intra în lupta pentru premiul de originalitate, înfrângerea nu-și va găsi locul în această ediție: este șansa lor de a câștiga votul telespectatorilor.