CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020, vineri se decide cine va obţine premiul de orginalitate. ROMANII AU TALENT 22 MAI 2020 LIVE VIDEO

Publicat: Vineri, 22 Mai 2020 13:35 // Actualizat: Vineri, 22 Mai 2020 22:30 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Telespectatorii își vor putea vota favoritul, atât prin SMS cât și online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, alegând din toate acele momente unice pe acela care i-a impresionat cel mai mult. 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE Patrizia Ratto a adus energia pozitivă și cheful de dans juraților și celor din sală. El, un pian și mișcările de dans potrivite îl duc aprope de premiul de orginalitate.
Cornel a fost abandonat la spital de părinții săi pentru că s-a născut fără mâini și cu probleme grave la piciorul drept. Din fericire, băiatul a fost adoptat de un cuplu di Marea Britanie, iar acum reușește să ducă o viață normală.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE Ksenya a fost o apariție aparte la Românii au Talent. Desenul ei în nisip pe ritmul piesei „Lume, lume, soro lume” a Mariei Tănase a făcut pielea de găină tuturor.
Oleksandr a bătut drum lung până în România, dar nu a venit singur. El și o vioară au umplut perfect scena show-ului preferat al românilor.
Bogdan și Andrei au venit tocmai din Ucraina să le arate românilor un număr spectaculos de acrobație.
Anamaria este instructoare de dans la bară și a venit să taie din rădăcină preconcepțiile și să arate oamenilor ce înseamnă, de fapt, acest sport.
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE  Roman Crichelli a venit alături de fiul său din Israel pentru a surprinde cu un număr impecabil de contorsionism combinat cu câteva poziții de Yoga.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020.  UPDATE Primul concurent pe care l-au revăzut românii a fost micuțul de doar 4 ani din Republica Moldova care a recitat poezii cum nimeni nu ar face-o. Trupa Tumar este al doilea număr care a intrat la votul publicului și care are șanse mari de câștig, au susținut unii internauți.
Valentin Alexiu surprinde cu emoția sa care a trecut dincolo de ecrane. Felul în care l-a interpretat pe Freddie Mercury îl pune deoparte în sufletul unora. Silviu i-a uimit pe jurați cu numărul său. A reușit să-i aducă pe scenă pe Smiley și Bartoș și s-a folosit de experiența lor pentru a crea ceva spectaculos. Bianca Maria visează să se facă prezentatoare de televiziune, dar prima apariție pe sticlă a avut-o la Românii au Talent cu un număr de dans și acrobație.

ROMANII AU TALENT 22 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLLINE STREAM. Vineri, 22 mai, PRO TV transmite o ediție specială a emisiunii ”Românii au talent”, în cadrul căreia telespectatorii își vor putea vota favoritul pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.  

Vinerea aceasta, show-ul este la putere la PRO TV. Într-o ediție specială ”Românii au talent”, cei mai spectaculoși concurenți ai acestui sezon își dispută premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Scena este a lor, votul le aparține celor de acasă! Nu ratați vineri, 22 mai, de la 20:30, ediția specială în cadrul căreia se va decide câștigătorul premiului de originalitate. Au crezut în șansa lor, și-au găsit curajul de a urca pe scenă, au impresionat și au ridicat publicul în picioare. Acum a venit momentul să ducă spectacolul la un alt nivel.  
 

Vinerea aceasta, 22 dintre concurenții care au reușit să obțină DA-urile juraților vor lupta pentru premiul de originalitate. Participanți spectaculoși care au avut viziunea de a pregăti momente neașteptate vor avea acum nevoie de susținerea celor de acasă.

Cei care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură, în fiecare săptâmănă, au acum puterea de a decide cine va câștiga premiul de 10.000 de euro.  

De-a lungul a cincisprezece săptămâni de preselecții, pasiunea și munca s-au îmbinat în momente unice care i-au făcut pe cei din sală să aplaude, iar pe cei de acasă să-și exprime aprecierea. Mâine seară, spectacolul ajunge în etapa în care voturile primite vor face diferența. 

Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”, declara Andi Moisescu într-una din edițiile acestui sezon. Însă, pentru deschizătorii de drumuri care vor intra în lupta pentru premiul de originalitate, înfrângerea nu-și va găsi locul în această ediție: este șansa lor de a câștiga votul telespectatorilor. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H