Câştigător Românii au talent 2024. S-a scurtat lista celor care se bat pentru premiul de 120.000 de euro

Andi Moisescu garantează că semifinaliștii din acest an sunt extraordinari. Dintre cei 12 concurenți care vor urca pe scenă, 5 vor merge mai departe.
Filip Stan
18 mai 2024, 06:33
Câştigător Românii au talent 2024. S-a scurtat lista celor care se bat pentru premiul de 120.000 de euro

Câştigător Românii au talent 2024 UPDATE: Maria Clara Postelnicu, Lae Dreghici, Calis Thenics România, Erica Popa, Violeta Botezatu, Senayet Asefa, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineala, Eduard Anghelescu, Mia Rusu, Emanuel Barica, Van sunt cei 12 concurenți care s-au luptat, vineri seară, pentru un loc în marea finală Românii au talent 2024.

Prima semifinală Românii au talent a fost una spectaculoasă, iar publicul a ales primii cinci finaliști. Cei cinci concurenți cu care ne vedem în marea finală Românii au talent sunt:

 

Eduard Anghelescu

Karlos Tănăsucă

Calis Thenics România

VAN

Emanuel Barica

Acestora li se vor alătura alți cinci săptămâna viitoare, dar și un alt concurent, care va primi wild card de la cei patru jurați, la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, într-un show de neratat.

Andi, Andra, Dragoș  Bucur și Mihai Bobonete au propus doi concurenți pentru premiul de originalitate. Cei doi sunt: Karlos Tănăsucă și VAN.

Câştigător Românii au talent 2024. Timp de paisprezece săptămâni au avut loc audițiile unui sezon fenomen, unul care a adus în fața celor de acasă momente de neuitat și prestații care au demonstrat că munca și pasiunea se pot îmbina perfect pe drumul spre succes! Dintre toți cei care au venit în fața juraților, cei mai buni 24 s-au calificat în etapa semifinalelor, iar emoțiile pot începe!

Drumul spre marele premiu de 120.000 de euro este din acest punct tot mai dificil, iar decizia va aparține telespectatorilor! Românii își vor putea favoriții și-i vor putea ajuta să se califice în marea finală. Dintre cei 12 concurenți care vor urca pe scenă, 5 vor merge mai departe. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor face spectacol în marea finală, de la sfârșitul lunii.

Fratele Mădălinei Manole, reacție neașteptată când a văzut că Rebeca Rizea, fetița de la Românii au Talent cu timbrul regretatei artiste, nu a primit Golden Buzz: „E mafie!”
În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe vot.romaniiautalent.protv.ro.

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Emanuel Barica, Mia Rusu, Lae Dreghici, Violeta Botezatu, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Maria Clara Postelnicu, Erica Popa, VAN, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineală și Senayet Asefa.

Câştigător Românii au talent 2024. Andi Moisescu, dezvăluiri din culise: „Eu zic să ne așteptăm la ce nu ne așteptăm”

Andi Moisescu a vorbit despre succesul emisiunii Românii au talent, chiar înainte de prima semifinală live din sezonul 14. De 13 ani la masa juriului, uimirea pe care vedeta Pro TV o trăiește de fiecare tată când are în față concurenți incredibili nu contenește niciodată. Același lucru se poate spune și despre prietenia pe care o are cu Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Invitat în emisiunea Vorbește lumea, Andi Moisescu a vorbit despre subiectul de interes pentru toții fanii Românii au talent, emisiune din a cărei juriu face parte încă de la primul sezon, lansat în 2012.

Deși niciodată nu a renunțat la postul de jurat, așa cum s-a întâmplat cu alte vedete care au avut acest rol de-a lungul timpului, și mulți ar fi tentat să spună că le-a văzut pe toate, Andi Moisescu a dezvăluit că de fiecare dată are aceleași emoții.

Acum, înainte de prima ediție live a sezonului 14, nici el, dar nici colegii săi, nu au habar ce va urma. „Eu zic să ne așteptăm la ce nu ne așteptăm. Întotdeauna a fost așa la Românii au talent. Sunt două aspecte de care pot să vă asigur că așa vor fi. Noi niciodată, cei din juriu, nu știm ce urmează ce să vedem. 

Românii au talent 2024. S-a aflat salariul Andreei Esca în direct la Pro Tv: „1.500 de lei pe zi”

E și pentru o noi o surpriză totală. E bine să fie așa. Pentru că noi doar așa avem niște reacții reale la ceea ce urmează să vedem. Altfel, ar trebui să jucăm și s-ar vedea, fără dar și poate. 

Și doi, am văzut de-a lungul istoriei că se pot întâmpla răsturnări. Adică, noi vedem niște talente pe care le vedem pentru prima oară în audiții și acum e un cu totul alt sentiment. Nu mai au același impact emoțional și aici apar răsturnări. Se întâmplă să vină niște oameni și în continuare să surprindă cu ceea ce fac”, a povestit Andi Moisescu la Pro TV.

Care este factorul ce garantează succesul emisiunii chiar și după 13 ani

Andi Moisescu garantează că semifinaliștii din acest an sunt extraordinar. Secretul succesului emisiunii, care înregistrează audiențe uriașe chiar și după atâția ani, îl garantează echipa ce alege cu mare grijă concurenții. Dar și aceștia vin din ce în ce mai pregătiți la Românii au talent.

„Ei trec întâi printr-un filtru. Cei de la producție văd mult mai muți decât ajungem să vedem noi la filmări. Și filtrul ăsta e tot mai bine făcut, Drept urmare, vedem talente din ce în ce mai bune. Mai e și o chestie care ține de experiență, după ce ai văzut 14 sezoane, nici tu nu mai poți să te prezinți cu orice pe scenă. Adică, și oamenii știu că așteptările au crescut.

Și atunci, momentele din preselecții sunt din în ce mai bune. Drept pentru care, mie de fiecare dată mi se pare că semifinaliștii pe care îi avem în anul ăla sunt cei mai buni din istorie”, a dezvăluit Andi Moisescu.

Faptul că toți care ajung în această etapă a concursului duce și la tensiuni între cei 24 de finaliști. Căci, toți își doresc premiul de 120.000 de euro: „Ei niciodată nu o să arate că există tensiunile astea. Eu mă uit la ei, mai ales când ajung în fazele finale, pe undeva parcă ar mușca unul din celălalt”, a dezvăluit juratul Românii au talent.

Pe de altă parte, emisiunea Românii au talent are succes și datorită juraților, vedete îndrăgite de public. Andi și Andra Moisescu au făcut de la bun început parte din proiect, iar în urmă cu trei ani li s-au alăturat Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Legătura dintre ei este una care trece dincolo de ecrane, iar Andi Moisescu mărturisește cum este să lucreze împreună: „Chinuitor, cred că se vede lucrul ăsta. E ceva înfiorător. Mă gândesc, ‘Iar la filmări, cu cine? Cu Andra? Cu Bobo? Nu, nu mai vreau să văd așa ceva’.

Îți dai seama, ce poți să zici? Eu am mai spus-o, eu ori sunt norocos ori foarte norocos. Nu am altă variantă. Cum Doamne iartă-mă să fie?”, a spus, glumind, Andi Moisescu, despre legătura cu colegii săi.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Ce conține pate Ardealul cu fainoșag. Multor români le place gustul lui, puțini citesc eticheta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
VEȘTI NESPERATE pentru cei cu mașini DIESEL și pe benzină. Este informația momentului în România
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Spania, victorie clară împotriva Croației în Euro 2024 cu scorul de 3-0
MediaFlux
AMENZI de 10.000 DE LEI dacă STAI LA BLOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?