CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2022. Dan Pavel a făcut marele anunţ, ce nebunie, nimeni nu se aştepta!

Cum se stabilește câștigătorul Survivor 2022. Aflați care este, de fapt, regulamentul competiției a cărei finală se va desfășura la PRO TV, pe data de 31 mai 2022.

31 mai 2022, 16:10

CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2022.

Concursul Survivor România a ajuns la final iar ultimul act al competiţiei va avea loc marţi, 31 mai, de la ora 20:30, pe Pro TV. Pentru cine nu poate ajunge în faţa televizoarelor, pot urmări finala Survivor pe Voyo, platforma de streaming online a Pro-ului.

În sezonul precedent, când Survivor România a fost transmis de Kanal D, câştigătorul a fost Edmond Zanidache. Acesta din urmă şi-a cumpărat un apartament cu cei 50.000 de euro câştigaţi. Înaintea sa, tot un Faimos a luat marele premiu, Elena Ionescu, fostă componentă a formaţiei Mandinga.

Câștigător Survivor România 2022. Cine este Ionuț Popa, favoritul caselor de pariuri la câștigarea marelui trofeu
Şi în 2022, premiul cel mare este tot de 50.000 de euro şi, conform surselor din interiorul postului TV, cel care va pleca acasă cu banii este un războinic. O premieră absolută pentru acestă competiţie.

Este vorba despre Ionuţ Popa, cel care a avut şi până acum un parcurs excepţional în competiţie şi nu mai este o surpriză pentru nimeni că este unul dintre cei mai buni concurenţi rămaşi în joc.

După ce se va termina Survivor, Pro TV a pregătit un alt show cu aceleaşi reguli, dar cu cei mai buni participanţi de până acum, din toate cele trei sezoane. Se va numi Survivor All Star şi se va difuza la TV începând din această vară.

CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2022 Alex Delea, primul finalist de la Survivor România 2022. Câștigătorul va fi ales de telespectatori, prin SMS

Noua etapă a concursului de la Pro TV aduce niște schimbări majore pentru concurenți și un nou sistem de votare.

Rămâne de văzut care dintre ei va obține cel mai mare punctaj și la vor folosi voturile respective,. Cert este că fanii Survivor România mai au de așteptat doar câteva zile bune până vor afla deznodământul.

S-a aflat deja numele primului concurent calificat direct în finala Survivor România 2022, care va avea loc pe 31 mai. Alex Delea este concurentul care ar fi avut cel mai bun joc în prima parte a semifinalei și cel care și-a adjudecat imunitatea. Concurentul care a părăsit competiția înainte de semifinala live a fost Blaze.

Citește și: Câștigător Survivor România 2022. Este din nou scandal. ProTV-ul, acuzat că a aranjat eliminarea lui Alex Nedelcu

După patru luni în care au trăit în condiții dificile și au alergat pe trasee complicate, concurenții de la Survivor România mai au de îndurat o competiție. Aceștia se vor lupta pentru marele premiu al emisiunii. Luni și marți se vor desfășura etapele finale ale relaity show-ului Survivor România 2022.

Se știe deja numele primului concurent calificat direct în finala Survivor România 2022. Alex Delea este primul finalist de la Survivor România. Concurentul și-a adjudecat imunitatea și în ediția din 29 mai.

Elena Chiriac şi Ionuț Popa s-au calificat şi ei, iar  Alex Nedelcu a fost eliminat înainte de finala de marţi seară. În semifinală au reușit să se califice cinci concurenți, iar Blaze a fost cel care a părăsit comeptiția înainte de semifinala live.

Blaze, eliminat înainte de semifinala Survivor România 2022

Celebrul vlogger a părăsit competiția Survivor România înainte de finală. Blaze a mărturisit că experiența din Republica Dominicană i-a dat multe lecții de viață, declarând că parcursul lui nu a fost unul tocmai ușor.

„Pentru mine a însemnat sacrificiu, răbdare și caracter acest concurs. Dacă nu ai caracter, atunci nu ai cum să fii un supraviețuitor adevărat. Sunt foarte mândru de parcursul meu.La început am avut multe tensiuni cu Ionuț, dar pe parcurs am fost tot mai aproape de Ionuț.Când am avut cearta cu Nede, am zis că sper să câștige Survivor Oana sau Ionuț. Chiar am suferit mult aici. Am făcut 27 de ani aici, în junglă’, a declarat Blaze la plecarea din competiție.

regulament_survivor_televoting_2022_update

DESPRE SHOW

Survivor, cel mai puternic reality show din lume, este formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată.

Regulile Survivor de la Pro Tv  sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

După ce a decis să renunțe la cariera de ofițer în marina comercială, Daniel Pavel a acumulat peste 12 ani de experiență în media. Pasionat de sport și dornic să încerce mereu noi provocări în viața lui, acesta a știut că Survivor este formatul perfect pentru el.

CAŞTIGĂTOR SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Cine este Elena Chirac, favorita fetelor la finală

Înainte de noul sezon, acesta spune: ” Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, cu fluierul pe care îl port la gât în comentariile probelor, de pe trasee până la complexitatea consiliilor și descrețirea frunților, pe fun, din quizz-uri și mini game-uri, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România”.

Cum a ajuns Elena Chiriac in faza finala la Survivor dupa ce a stat cu branule in brat in spital
„Tocmai înainte de Survivor am făcut amigdalită din nou. Pe 1 ianuarie mai exact a început. Anul trecut (n.r – 2021) am făcut de 5-6 ori. De asta m-am operat în toamnă. Am făcut o operație de micșorare cu laser a amigdalelor. Nu credeam că după operație se poate repeta, să fac atât de curând amigdalită. A fost greu, am avut 3 zile cu febră, la pat, cu frisoane și dureri de cap’, a povestit Elena pe pagina ei de Instagram înainte de a pleca la Survivor.

A concurat cu 15 % din potențialul fizic la Survivor

Astfel că în primele săptămâni ale reality show-ului din Republica Domincană, Elena a concurat cu aproximativ 15% din potential. A fost afectat rău potențialul ei fizic, dar nu și cel mental.  A căutat în ea și a răzbit. A strâns din dinți și a reînviat din propria cenușă. Precum Pasărea Phoenix. Ca să ajungă să bată pe rând toți băieții rămași în competiție, Ionuț, Blaze, Nede și Delea. Și a ajuns în semifinală acum.

Exemple similare a mai avut de-a lungul carierei. În care a concurat, ori accidentată, ori bolnavă. Iar apoi, după ce și-a capacitat resursele interioare, într-un fel sau altul, tot a învins.

Mi-am propus să nu abandez niciodată. Știu că așa voi face și eu. Mereu 

„Cel mai mult, mi-am propus să nu abandonez niciodată. Am avut probleme cu un deget, cu genunchiul. Erau momente în care a început meciul, în primele trei secunde m-am dus să dau picior și am căzut. Până să ajung să dau, mă lăsase genunchiul. Am rămas acolo, au venit medicii, dar am spus că nu vreau să renunț. Pierd, mă bat, acept să mă doară, dar termin lupta.

Cred că trebuie să fii foarte slab ca să abandonezi. Te mai bați două minute, ai plecat și asta e – dar nu abandonezi. Cuvântul în sine nu mi se pare ok. Cum să renunți la meci? Am avut colegi care s-au luptat cu degete rupte. Au plecat cu degetul de trei ori mai umflat, dar au terminat. Știu că așa voi face și eu. Mereu. …

După multe concursuri se întâmplă să am prezentări de modă, ședințe foto, poate chiar reclame… Sunt foarte multe vânătăi, nici eu nu știu câte, pentru că niciodată nu le simt. Pur și simplu – ridic pantalonii și le văd. Ele se fac, eu nu le văd, nu le simt. Mă grăbesc să le maschez cu fond de ten, pudră, corector, anticearcăn – tot ce se poate – doar să nu se mai vadă.

Aveam avantaj de 12 puncte, mai era un pumn și câștigam meciul, și m-am trezit cu un picior în gură. Mi-a mutat maxilarul! Mi-a dat într-o parte, dar mă durea în cealaltă. A venit medicul, le-am făcut semn că sunt ok – să plece. Când am reînceput, în a doua secundă i-am mutat eu maxilarul. Revanșă. Și eu zâmbeam în momentul acela! Eram furioasă pentru ceea ce pățisem… Tot ce poți face este să dai cât de tare poți, ‘să îi sară proteza din gură’. Când ieșim – ne pupăm, ne luăm în brațe. Doar pe suprafață e bătaie„, povestește Elena, care adaugă cu mândrie. „Doar în ziua aia am pățit-o. La mine nu a fost atât de grav. Dar la ea, a fost mai grav„., „pe suprafață, nu simți nimic. La final, poți fi plin de sânge, dar abia atunci vezi. După meci. E adrenalina foarte mare și este și obișnuința. De cele mai multe ori, după meciuri, sportivii ies și abia se târăsc în tribună. Eu șchiopătez după fiecare meci. Vezi sportivi cu mâinile atârnate, care merg la medic… dar toate astea, după meci. După meci!„. A povestit Elena despre întâmplările din taekwondo WT  (vezi AICI) într-un interviu pentru Pro Sport.

Concurs câștigat după ce a avut mononucleoză. Legată cu un șnur de mână de tatăl ei

Un alt moment impresionant a fost când Elena a câștigat un concurs de alergare. Deși era abia externată din spital, după mononucleoză. Concursul de alergare din Parcul IOR a fost în tandem. Copil – părinte, legați cu un șnur de mână. Ea a concurat în tandem cu tatăl ei, Romeo Chiriac, legați cu un șnur de mâini. Nu mai spun că majoritatea dintre părinții concurenți erau maratoniști. Iar copiii lor erau legitimați la atletism. Dar Elena tot a câștigat, legată de mânuță de tatăl ei.

O întâmplare similară a avut Elena și la natație , la ștafetă. Când a obținut bronzul pentru echipa ei, fiind ultima intrată la ștafetă. Deși celelalte echipe aveau cel puțin cel puțin 5 m în fața lor. Și nimeni nu mai credea că ștafeta Elenei mai poate accede pe podium.

Pasărea Phoenix era înzestrată cu darul de a muri în flăcări și a renaște din propria cenuşă. Vechii greci și egipteni au descris-o ca fiind o creatură magnifică, un simbol al reînnoirii și al renașterii. Când pasărea simțea că i-a venit timpul să moară, zbura în Arabia unde aduna smirnă, laudanum, mir de nard și cassia. La următorul răsărit de soare, pasărea stătea cu fața îndreptată spre soare și începea să cânte. Căldura soarelui aprindea foc în cuib, iar pasărea ardea în propriul rug funerar. După nouă zile, în același cuib răsărea o pasăre Phoenix tânară, în locul celei care murise”.

Fiecare dintre noi are în el „smirnă laudanum, mir de nard și cassia”, precum Pasărea Phoenix. Și capacitatea de a renaște după orice moment, cât de greu ar fi. Doar trebuie să căutăm și să credem în noi. Elena a demonstrat-o de nenumprate ori, inclusiv la Survivor.