Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, când doi se ceartă, al treilea câştigă 100.000 de euro de la Pro TV

Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Finala Survivor All Stars va fi difuzată joi, 30 mai, de la ora 21.30, în direct la Pro TV. Emisiunea găzduită de Daniel Pavel  (domnu' Dan) a început în data de 16 ianuarie la Pro TV.
Alina Costache
29 mai 2024, 16:45
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, când doi se ceartă, al treilea câştigă 100.000 de euro de la Pro TV

Câştigător Survivor All Stars 2024. Spectaculosul show de televiziune „Survivor All Stars”, difuzat de Pro TV, a ajuns la faza semifinalelor și deja încep să se facă pariuri pe numele câștigătorului ediției din 2024. Marele premiu pus în joc de Pro TV este de 100.000 de euro.

Romaniatv.net a aflat și cine sunt concurenții care se vor duela în marea finală a Survivor All Stars.

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, s-au aflat cei trei care s-au bătut în finală pentru premiul de 100.000 de euro

Câştigător Survivor All Stars 2024. Zanni, favoritul caselor de pariuri

Cu toate că la Pro TV urmează a fi difuzată faza semifinalelor, vă prezentăm, deja, cei 3 finaliști. Duelul din finala cea mare este programat joi noapte, 30 mai, în direct. Casele de pariuri îl dau favorit pe Zannidache (are cotă 5.00 la câștigarea competiției). El este urmat la mică distanță de Iancu Sterp (cotă 6.00).

În fine, pe 3 a ajuns Andrei Ciobanu, dar la mare distanță de cei doi. Bookmakerii nu prea îi dau șanse la locul 1, Andrei Ciobanu având o cotă de 30.00 pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Mama Geta, dedicație cu subînțeles! Ce gest a avut femeia față de finaliștii Survivor All Stars, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp. ”Să câștige dreptatea”

Miza financiară a competiției este una impresionantă, iar toți concurenții vor fi recompensați pe tot parcursul participării lor în emisiune. În plus față de premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în junglă va aduce concurenților sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro.

Survivor All Stars ajunge la final joi. Emisiunea cu foştii concurenţi ai sezoanelor trecute se pregăteşte pentru etapa finală. Joi, 30 mai, va fi difuzată ultima ediţie Survivor All Stars, sezonul cinci.

Timp de patru luni de competiţie, doar cinci concurenţi s-au calificat în săptămâna finalei. Zanni (câştigătorul sezonului 2), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Robert Moscalu (sezonul 4), Sorin Puşcaşu (sezonul 2) şi Iancu Sterp (sezonul 1) sunt cei care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro.

Cătălin Moroșanu, decizie radicală după participarea la Survivor All Stars. Fostul boxer nu vrea să mai participe la niciun concurs: „Mă fac de râs și nu pot să îmi bat joc de cariera mea”

„S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”. Mă surprind nişte sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”, va spune în această seară, Iancu Sterp.

Andrei Ciobanu: „Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alţii”.

„Naţiune Survivor, ne-am întors pe ţărmul unde am început această aventură a navigaţiei epice. Am rămas cu cinci concurenţi, starurile sunt pregătite să vină pe acest ţărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel.

Câştigători Survivor de până acum:

Sezonul 1 – Elena Ionescu
Sezonul 2 – Zanni
Sezonul 3 – Alexandru Delea
Sezonul 4 – Dan Ursa

Bazat pe un format internaţional, Survivor a debutat în România în ianuarie 2020. La început a fost realizat şi difuzat de Kanal D, primele două sezoane (2020-2021). Din sezonul 3, licenţa „Survivor” pentru România a fost preluată de Pro TV.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!