Castigator Survivor Romania 2020 este Elena Ionescu

Castigator Survivor România. Sâmbătă, 30 mai, la Kanal D, a fost desemnat marele câștigător Survivor România 2020. Supraviețuitorul primește suma de 250.000 de lei.

30 mai 2020, 07:06
Castigator Survivor Romania 2020 este Elena Ionescu

Castigator Survivor Romania 2020 este anunţat în câteva minute, s-a anunţat Stop Vot. Lola este prima eliminată, mai sunt trei care se bat pentru trofeu. A fost eliminat şi Iancu, au mai rămas în cursă Elena Ionescu şi Emanuel Neagu. Elena Ionescu obţine trofeul.

Elena Ionescu a fost una dintre cel mai bune concurente din echipa Faimoșilor, dar și cea care a provocat cele mai multe scandaluri în echipă. Din cauza numeroaselor conflicte pe care le-a avut cu ceilalți Faimoși, Elena Ionescu a reușit performanța de a fi nominalizată de opt ori de aceștia pentru a fi eliminată. De fiecare dată însă, a fost salvată de voturile telespectatorilor. Chiar și în Finala Survivor România a fost adusă tot de voturi, eliminându-l astfel pe colegul ei, Cezar Juratoni.

CASTIGATOR Survivor România vot. Cum este desemnat marele câștigător Survivor România

Marele câștigător Survivor România este decis de telespectatori, prin vot, în direct. Sâmbătă, aflăm cine merită să câștige această competitie, cine este concurentul care a cucerit inima telespectatorilor și a dovedit, în cele patru luni de încercări, că este demn de titlul de ”Survivor România”.

LIVE VIDEO KANAL D

UPDATE: Elena Ionescu: ”In primul rand, si eu ma bucur din toata inima ca am ajuns in finala, mi-am indeplinit scopul cu care am ajuns aici, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie si mereu am lasat, zic eu, faptele sa vorbeasca pentru mine si nu vorbele. Si de asta am ajuns pana aici. Multumesc din suflet si publicului care m-a sustinut cand a fost nevoie si nu am fost eliminat din competitie.

Acum totul e relativ, sunt in finala, cu cei trei colegi ai mei, sunt bucuros ca am ajuns aici. Imi doresc cum isi doresc si ei, clar, sa castige. Ce o vrea acum publicul sa voteze, va fi corect pentru oricare dintre noi, zic eu, pentru ca fiecare a demonstrat ca este in stare sa supravietuiasca, ca este in stare sa rupa traseele, ca este in stare sa faca foarte mult lucruri, iar experienta de aici ne-a bagat pe toti in toate starile, si de nervi si de bucurie, fericire, extaz, foame, drama. Nici nu stiu ce sa mai zic, nu imi mai gasesc gandurile, cuvintele. Sper din tot sufletul ca mi-am facut fratii mandri. Ii iubesc din toata inima, pe mama mea o iubesc din toata inima, pe tatal meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul ca sunt mandri de mine pentru ca eu cred ca am facut ce trebuie in aceasta competite si de asta am ajuns pana aici”, a spus Iancu. 

UPDATE: Iancu Sterp a reusit sa se califice in Marea Finala, chiar daca acesta a intrat mai tarziu in competitie. Iata ce a spus Iancu despre calificarea in Marea Finala:

”Ma simt extraordinar de bine, am un sentiment de bine, de extaz in mine pe care nici nu pot sa-l exteriorizez acum. Dar sunt multumit, sunt fericit, sunt de toate”, a spus Iancu Sterp.

La capătul unei experiente extrem de dificile, care le-a solicitat rezistența psihică, fizică, puterea de adaptare, inteligența socială, din 29 de concurenți aflați în concurs au mai rămas doar patru: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.Unul dintre ei va fi CÂȘTIGĂTORUL SURVIVOR ROMÂNIA 2020. 

Elena Ionescu, Lola Crudu si Emanuel Neagu au intrat in aceasta competitie inca de la inceput si, timp de mai bine de patru luni, s-au luptat atat cu propriile echipe cat si cu adversarii pentru a ajunge in ultimul act al acestui reality extrem de supravietuire in jungla din Republica Dominicana. Iancu Sterp, desi a intrat la jumatatea competitiei, a dovedit ca isi merita dreptul de a fi intre finalisti. 

FINALA SURVIVOR ROMÂNIA. Cine este finalista Lola Crudu?

Lola Crudu, una dintre cele mai determanate razboinice, a dovedit ca o femeie poate lupta de la egal la egal cu un barbat pentru marele premiu. Cu calitati sportive incontestabile, cu un caracter puternic, Lola a dovedit ca are atributele unui adevarat supravietuitor. Originara din Chisinau, antrenor de fitness, agent de vanzari asigurari de viata si MC, basarabeanca a fost un jucator redutabil in competitie.

„Sunt in acest concurs pentru a-mi demonstra mie si familiei mele ca sunt puternica”, declara razboinica inainte de a se aventura in aceasta batalie. 

FINALA SURVIVOR ROMÂNIA. Cine este finalistul Emanuel Neagu?

Emanuel Neagu este concurentul caruia zambetul nu i-a lipsit niciodata, oricat de grea ar fi parut incercarea prin care trecea. In competitie s-a remarcat prin rapiditatea de pe trasee, calmul de la finalul traseelor si echilibrul psihic dovedit in mijlocul echipei sale sau pe teren. A facut spectacol pe trasee, spre deliciul privitorilor, apeland la calitatile si experienta de dansator profesionist.

Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, are 23 de ani. Inainte de a pleca in Republica Dominicana spunea despre el insusi ca este rezistent, creativ si descurcaret in orice situatie.

„M-am inscris la Survivor Romania din pasiune pentru sport si pentru adrenalina”, povestea Emanuel, iar aceasta pasiune a lui a fost evidenta pe tot parcusul show-ului, de cele mai multe ori Emanuel dandu-le emotii paroxistice coechipierilor si adversarilor, castigand la „mustata” pe trasee. Inevitabil, victoria purta o „semnatura” dansata pe nisip.

FINALA SURVIVOR ROMÂNIA. Cine este finalista Elena Ionescu?

Carismatica, hotarata, controversata in mijlocul echipei Faimosilor si foarte iubita de cei de acasa, Elena Ionescu, una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, a dovedit ca are noua vieti, trecand nevatamata prin noua consilii de nominalizare. A reusit sa isi pastreaza calmul, indiferent de tensiunile din jurul ei, si sa faca fata dorului extrem de fiul ei.

„Este cea mai mare provocare a vietii mele. Vreau sa-mi depasesc limitele si sa lupt pentru copilul meu!”, declara artista inainte de a pleca in Republica Dominicana. 

FINALA SURVIVOR ROMÂNIA. Cine este finalistul Iancu Sterp?

Mereu dornic de aventura, exploziv pe trasee, Iancu Sterp si-a vazut visul implinit cand a fost selectat sa fie parte din aceasta competitie. A fost unul dintre cei mai rapizi concurenti de pe traseu si a dovedit ca-si merita locul in finala prin abilitatile motorii si prin puterea extraordinara de adaptare. A adus in mijlocul echipei o extraordinara si puterea de a trece peste orice dificultate.

„Cred ca acest gen de competitie mi se potriveste cel mai bine. Sunt apt din punct de vedere fizic si psihic”,erau primele cuvinte adresate de Iancu la intrarea in competitie.

Fara indoiala, toti cei patru concurenti, o faimoasa, Elena Ionescu, si trei razboinici, Lola Crudu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp, au dovedit ca sunt adevarati supravietuitori, dar numai unul va fi Supravietuitorul suprem, cel care va castiga titlul Survivor Romania si marele premiu de 250 000 de lei.

Nu pierdeti, sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, ultima batalie, marea FINALA SURVIVOR ROMÂNIA. Fiti alaturi de cei patru finalisti in lupta lor extraordinara pentru a castiga inimile celor de acasa si trofeul Survivor Romania.

Despre Survivor Romania

Asteptarea a luat sfarsit: finala Survivor Romania va avea loc sambata, 30 mai, de la ora 20:00, la Kanal D. Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de Survivor Romania.

Castigatorul Survivor Romania va primi marele trofeu, dar si premiul in valoare de 250.000 de lei.

Finala Survivor Romania: lista finalistilor

Cei patru concurenti care au ajuns in finala Survivor Romania sunt Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu si Iancu Sterp.

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: „Survivor Romania”! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica.

Formatul original Survivor, produs de Acun Medya, a fost difuzat in tari precum Grecia si Turcia, unde a inregistrat un succes urias, atingand si 50 % cota de piata.

Survivor Romania – lista concurentilor

Concurentii au de infruntat conditiile dure ale salbaticiei, intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie. Isi construiesc singuri adapost, se hranesc cu ce le ofera natura, incearca sa gaseasca cele mai bune strategii pentru a se impune in grup si a rezista cat mai mult intr-un mediu strain, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiti.

Echipa Faimosilor de la Survivor Romania

Echipa Faimosilor este formata din Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa Razboinicilor de la Survivor Romania

Echipa Razboinicilor este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.