Câștigător Survivor România 2021. Zanni a luat marele premiu al sezonului

Câștigătorul „Survivor România” 2021 a fost anunțat sâmbătă seară, 10 iulie, la Kanal D. Învingătorul competiției din Republica Dominicană este Zanni care pleacă acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

11 iul. 2021, 08:37
Câștigător Survivor România 2021. Zanni a luat marele premiu al sezonului

Câștigător Survivor România 2021. „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, câştigătorul marelui premiu de 50.000 de euro.

Câștigător Survivor România 2021. Cine va lua marele premiu al sezonului

Știrea inițială: Au rămas trei sportivi care au dovedit că merită să fie câștigători: Marius Crăciun, Zannidache și Andrei Dascălu. Însă doar unul dintre ei va fi și deținătorul Trofeului Survivor România 2021. Foști concurenți ai acestui sezon „Survivor Romania”, Faimoși și Războinici, vor fi în Republica Dominicană în această seară, pentru a fi alături de colegii lor în momentele decisive, iar Consiliul care va da Marele Câștigător se va desfășura live.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele. De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România”, a spus gazda reality-show-ului, Daniel Pavel.

Primul sezon Survivor Romania a câștigat de Elena Ionescu, ex-Mandinga, care și-a adjudecat premiul în valoare de 250.000 lei .  „Mă aplec în fața publicului care m-a susținut.

(…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu. Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt. Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”, spunea Elena Ionescu, în Finala Survivor România 2020.

Citește și: Lacrimi la Survivor România 2021. Unul dintre favoriţi a fost eliminat