Câştigător Survivor România 2024. Jador a dezvăluit cine va lua marele premiu, surpriză uriaşă

Câştigător Survivor România 2024. Surprize mari în Republica Dominicană. Mai întâi, Viperele Vesele, au dezvăluit finaliştii care se vor bate în Republica Dominicană pentru un premiu de 100.000 de euro.

18 apr. 2024, 16:18
Câştigător Survivor România 2024. Jador a dezvăluit cine va lua marele premiu, surpriză uriaşă

Câștigător Survivor România 2024. Dezvăluirile vin în valuri până la momentul finalei, pentru că deja s-au aflat concurenții care reușesc să ajungă în fața telespectatorilor în înfruntarea pentru marele premiu și trofeul show-ului difuzat de Pro Tv.

Astfel, din informațiile difuzate de Viperele Vesele, se pare că în marea finală de la Survivor se vor înfrunta doi Războinici și un Faimos. Cu toții, băieți, toți intrați în show încă de la început. Mai exact, după ce, acum câteva seri a fost eliminat, în înfruntările de la individuale, Sorin Pușcașu, au mai rămas trei.

Cei trei concurenți care intră în finala Survivor România All Stars sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Conform informațiilor difuzate până acum de Pro Tv, câștigătorul show-ului de supraviețuire va fi decis de votul telespectatorilor.

Câștigător Survivor România 2024. Jador a fost printre primii eliminați din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars, artistul dorindu-și atunci să plece acasă, întrucât Oana Ciocan, iubita sa, nu intrase în competiție așa cum i se promisese. Acest lucru s-a întâmplat însă chiar la o zi după descalificarea solistului din concurs, cei doi reîntâlnindu-se acasă, câteva săptămâni mai târziu. Jador a spus şi pe cine mizează el că ar câștiga locul întâi la Survivor All Stars 2024.

O să fie clar între Zanni și Iancu, Zanni are șanse foarte mari să câștige, Iancu la fel. Acum să vedem pe cine vor susține oamenii, mie îmi place de amândoi, nu am nicio problemă cu niciunul, Iancu are un suflet foarte bun, Zanni lucrează în fiecare zi la el și chiar cred că o să facă niște lucruri foarte mișto cu viața lui, am încrede în el.”, a declarat Jador în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

 

Cât despre cea mai mare provocare pe care a întâlnit-o în Republica Dominicană, Jador spune că de departe cel mai dificil este să stai fără mâncare. Artistul spune că după doar două zile se instalează o senzație necunoscută până atunci, când pur și simplu nu mai înțelegi ce se întâmplă cu tine și cu corpul tău.

„Oamenii care merg acolo sunt niște eroi, nu vă puteți imagina cât este de greu să nu mănânci. Poate pare ușor, oamenii cred că e fake tot, dar e enorm de greu, încercați să nu mâncați trei zile și o luați razna. La toți e așa, de asta muncim cu toții, nu? Să avem ce mânca, să bem ce me place, să conducem ce ne place.”, a continuat acesta.

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, s-au aflat cei trei care s-au bătut în finală pentru premiul de 100.000 de euro

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Eliminată după pierderea duelului cu Ana Porgras, Alexandra Ciomag și-a luat rămas-bun de la Faimoase. Însă, fără să își dea seama, a dezvăluit public data la care va avea loc finala Survivor All Stars. „Ne vedem neapărat de 1 mai,” le-a spus Alexandra colegelor ei, Ana Porgras și Ștefania Stănilă. „Pe 1 mai,” a confirmat Ana Porgras.

Dezvăluirile vine în valuri până la momentul finalei, pentru că deja s-au aflat concurenții care reușesc să ajungă în fața telespectatorilor în înfruntarea pentru marele premiu și trofeul show-ului difuzat de Pro Tv.

Răsturnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”

Astfel, din informațiile difuzate de Viperele Vesele, se pare că în marea finală de la Survivor se vor înfrunta doi Războinici și un Faimos. Cu toții, băieți, toți intrați în show încă de la început. Mai exact, după ce, acum câteva seri a fost eliminat, în înfruntările de la individuale, Sorin Pușcașu, au mai rămas trei.

Câştigător Survivor România All Stars 2024.  Cei trei concurenți care intră în finala Survivor România All Stars sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Conform informațiilor difuzate până acum de Pro Tv, câștigătorul show-ului de supraviețuire va fi decis de votul telespectatorilor.

”Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se vor lupta în finala emisiunii, care va avea loc la sfârșitul lunii mai, pentru marele premiu în valoare de 100.000 euro! Ultimii eliminați din competiția Survivor România All Stars înaintea marii finale vor fi Robert Moscalu și Sorin Pușcașu”, susține sursa citată.

Iar aici, cu siguranță, este avantajat Iancu Sterp. Măcar că, până acum, Andrei Ciobanu a pendulat între Războinici și Faimoși și a fost readus în concurs după ce, inițial, a fost eliminat la duel de Ana Pal.

Zanni, la fel, după ce este eliminat și trimis în exil, va ajunge înapoi în show. Acolo o va elimina, la rândul său, pe Ștefania Ștefan, cea mai eficientă concurentă din istoria Survivor.

Evident, întoarcerea lui Andrei Ciobanu în show, înfruntările cu actualii și foștii colegi de echipă nu i-au fost favorabile. Cel puțin, o parte a publicului a contestat întoarcerea lui la Survivor, considerând că este nemeritată.

Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de apropierea lui de Duli: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, Ana a cedat psihic”

Iar, pe viitor, când va fi difuzată întoarcerea lui Zanni, este foarte probabil să se petreacă același lucru. În schimb, Iancu a fost constant de-a lungul show-ului, chiar dacă a avut o serie de reacții care au fost judecate aspru, mai ales de femei.

Când vine vorba de eficiența concurenților care ar ajunge în finala Survivor România All Stars lucrurile sunt clare. Mai exact, cel puțin până acum, Zanni este cel mai bun dintre cei trei finaliști ai show-ului de la Pro TV.

Faimosul are o eficiență de 54,5 %, cu 42 de victorii din 77 de meciuri jucate până acum. Ne referim, desigur, la cele difuzate până în prezent de Pro TV, filmările fiind, deja, mult mai avansate.

Pe locul al doilea s-ar clasa Iancu Sterp. În clasamentul eficienței, el are 33 de victorii din 65 de meciuri, adică un procent de 50,8 %. Andrei Ciobanu, Războinic, apoi Faimos, apoi iar Războinic, are , la ora actuală, o eficiență de 50 %. El a câștigat 33 de meciuri dintr-un total de 66 difuzate până acum.

Survivor All Stars: concurenții de la Faimoși și Războinici

Echipa Faimoșilor:

Zanni – cântăreț, 25 de ani, câștigătorul ediției 2021;
Cătălin Moroșanu – fost luptător, 39 de ani, evacuat medical în 2021;
TJ Miles – influencer, 35 de ani, locul 9 în 2022;
Jorge – prezentator, 41 de ani, evacuat medical în 2023;
Jador – cântăreț, 28 de ani, evacuat medical în 2021;
Elena Ionescu – cântăreață, 35 de ani, câștigătoarea ediției 2020;
Ana Porgras – fostă gimnastă, 29 de ani, locul 24 în 2021;
Ștefania Stănilă – fostă gimnastă, 25 de ani, locul 6 în 2023;
Roxana Nemeș – cântăreață, 34 de ani, locul 26 în 2021;
Andreea Tonciu – influencer, 37 de ani, locul 27 în 2022.

Echipa Războinicilor:

Alex Delea – barman, 27 de ani, câștigătorul ediției 2022;
Iancu Sterp – vlogger, 25 de ani, locul 3 din 2020;
Robert Moscalu – barman, 33 de ani, locul 8 în 2023;
Andrei Ciobanu – profesor de canto, 32 de ani, locul 9 în 2020;
Relu Pănescu – antreprenor, 51 de ani, locul 13 în 2022;
Lilia Crudu (Lola) – antrenoare de fitness, 35 de ani, locul 4 din 2020;
Maria Lungu – fashion designer, 28 de ani de ani, locul 26 în 2023;
Alexandra Duli – model, 25 de ani, locul 12 în 2022;
Maria Chițu – model, 22 de ani, locul 4 în 2021;
Ștefania Ștefan – content creator, 26 de ani, locul 8 în 2022.

Miza financiară a concursului e enormă. Câștigătorul ediției 2024 a Survivor România se va întoarce din Dominicană cu un premiu de 100.000 de euro!

Toți concurenții vor fi însă recompensați pe toată durata parcursului lor pe insulă. Conform Cancan, recompensele au fost majorate față de edițiile precedente. Pentru fiecare săptămână pentrecută în junglă, Războinicii și Faimoșii vor primi sume cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro.

Cum Survivor All Stars se va întinde pe cel puțin 20 de săptămâni, marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro!