Câştigător Te cunosc de undeva 2021. Liviu Vârciu „a scăpat porumbelul”. Cine ar fi câştigat marele premiu al sezonului

Seyonul XVI „Te cunosc de undeva” își desemnează marele câștigăto r,sâmbătă, în finala care a început de la ora 20:00.

15 mai 2021, 21:30
Câştigător Te cunosc de undeva 2021. Liviu Vârciu „a scăpat porumbelul”. Cine ar fi câştigat marele premiu al sezonului
Câştigător te cunosc de undeva

Câştigător Te cunosc de undeva 2021. Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre cine ar putea fi marele câștigător al sezonului cu numărul 16.

Câştigător Te cunosc de undeva 2021. Liviu Vârciu „a scăpat porumbelul”. Cine ar fi câştigat marele premiu al sezonului

Liviu Vârciu a fost cel care a oferit detalii despre posibilul câștigător de la showul la care participă, alături de Andrei Ștefănescu.

Întrebat pe live cine va câștiga competiția, Liviu Vârciu a dat un nume. El a spus că Pepe va fi cel care, probabil, va câștiga. Mai mult, el a dezvăluit că el și Andrei Ștefănescu nu vor participa la această emisiune în continuare.

”La Te Cunosc de Undeva, eu cu Andrei nu vom mai fi, poate Pepe”, a spus Liviu Vârciu.

În marea finală, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, „bătălia” decisivă se va da între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe. Colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu vor susţine momente muzicale în afara concursului şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Radu Ştefan joacă sâmbătă o scenă unică din musicalul Singin’ in the Rain, transformat în Gene Kelly. Spectacolul va fi continuat de Mirela Vaida ce îi va scoate la dans cu o piesă din repertoriul personal – Eu sunt fată din Moldova, alături de Taraful Silvian Voicu. Va urma o nouă scenă de musical legendar, adus la Te cunosc de undeva! de cuplul Adriana şi Romică, transformaţi în Liza Minnelli şi Joel Grey, iar apoi Cristina Vasiu va încânta publicul cu piesa Simply the best.

Va urma un alt duet ce a fost posibil doar pe scena transforming show-ului: Liviu şi Andrei vor juca două mari roluri a unor muzicieni de excepţie – Freddie Mercury şi Elvis Presley, iar Emilia Popescu va aduce pentru prima oară în istoria acestui show un monolog emoţionant, ce îi va impresiona pe toţi cei aflaţi în platou. Va urma apoi singurul finalist care a câştigat de două ori marele trofeu al acestui show – Pepe, care în premieră o va aduce la Te cunosc de undeva! pe Whoopi Goldberg. Seara va fi încheiată de ultimele finaliste, Ana şi Raluka, transformate în Cher şi Meryl Streep, din musicalul Mamma Mia.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR Te cunosc de undeva Sezonul XVI. Cine este vedeta care a reuşit să ia marele premiu din 2021
 

 


loading...
Partenerii noștri