CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Surpriză URIAŞĂ!

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Patru concurenti intr-o finala cat Romania! Alex Musat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor si-au demonstrat calitatile vocale si faptul ca sunt adevarati artisti, iar vineri au urcat pe scena vocilor pentru ultima data in acest sezon. Doar unul a obtinut premiul in valoare de 100.000 de euro.

15 dec. 2016, 09:38
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Surpriză URIAŞĂ!

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Teodora Buciu a câştigat, vineri, a şasea ediţie a concursului VOCEA ROMANIEI 2016. Ioana Ignat, prima eliminată în finală, a terminat pe locul 4. Pe locul 3 s-a clasat Robert Botezan. Al doilea clasate a fost Alexandru Muşat.

Teodora Buciu, elevă la Liceul ”Nicolae Tonitza” din Bucureşti, la secţia de Filologie, a declarat cu lacrimi în ochi: ”Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire”.

Este pentru al treilea an consecutiv când Tudor Chirilă reuşeşte să aducă în echipa sa marele trofeu. Chiar dacă cei doi au avut şi divergenţe în timpul competiţiei, Chirilă a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus în evidenţă calităţile vocale.

”Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs”, a afirmat Tudor Chirilă după încheierea concursului, transmite Pro TV.

Teodora Buciu este originară din Bucureşti. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani şi a luat lecţii de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reuşind să câştige premii. De un an, îmbină teatrul cu canto şi îşi doreşte să studieze musical-ul la Londra.

S-a înscris la ”Vocea României” hotărâtă să-şi demonstreze calităţile vocale şi să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

În etapa confruntărilor a cântat piesa ”Don’t rain on my parade” şi l-a convins încă o dată pe Tudor Chirilă să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, ea a interpretat inventiv melodia ”Bang, bang”, reuşind să primească aprecierea tuturor antrenorilor.

În primele două show-uri live a cântat aria ”Lascia ch’io pianga” şi melodia ”Creep”, iar telespectatorii au votat-o în număr mare şi au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiţie.

În finală, Teodora Buciu a prezentat trei momente. Singură, a cântat melodia ”Cry baby”, iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa ”Zmeul”. Ultima melodie interpretată pe scenă de câştigătoarea sezonului şase al show-ului ”Vocea României” a fost ”Who wants to live forever”, alături de Tiberiu Albu.


CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Concurentii au pregatit momente extraordinare si au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul asteptarilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat sa treaca peste emotii si sa dea tot ce au mai bun pe scena. Vinerea aceasta, fiecare finalist va canta cate trei melodii: una singur, una impreuna cu antrenorul lui si o piesa cu un invitat special. Surprizele se vor tine lant si, pe langa reprezentatiile din competitie, Loredana si banda Agurida vor crea un moment surprinzator si vor aduce foarte multa energie si vibratie. De asemenea, castigatorii ultimelor doua sezoane Vocea Romaniei, Tibi Albu si Cristina Balan, vor fi alaturi de concurenti si vor urca inca o data pe scena pe care doar vocea conteaza.

WINMASTERS: Pui pariu pe cine va câştiga Vocea României?

In marea finala vom asculta melodii rock, blues, pop, muzica traditionala si il vom vedea pe Smiley intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut pana acum!

Vineri, de la 20:30, telespectatorii vor trai emotia unei finale magice si se vor putea bucura de o experienta extraordinara oferita de finalisti, antrenori si invitatii speciali ai marii finale. Romanii isi pot sustine si vota favoritul, dupa START VOT, prin SMS la numarul 1200, folosind numarul de concurs al fiecaruia sau in aplicatia Vocea Romaniei, care poate fi descarcata gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot in aplicatie este gratuit.

Surprizele se țin lanț la „Vocea României”, după ce au mai rămas doar trei antrenori în competiție, iar rivalitatea dintre finaliști a atins cote maxime. În așteptarea finalei de vineri, bookmakerii le oferă românilor posibilitatea de a paria pe favoriții lor.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Publicul din fața televizoarelor l-a trimis în marea finală pe Tudor Chirilă, cu doi dintre artiștii pe care îi pregătește, în timp ce Loredanei nu i-au lăsat niciun reprezentant. Tudor este și marele favorit al celei de a șasea ediții, iar o casă de pariuri oferă o cotă de 1.80 ca Teodora Buciu sau Robert Botezan să fie următoarea Voce a României. În schimb, cei care mizează doar pe Robert pot câștiga 600 lei la fiecare 100 lei mizați.

Dacă pentru Tudor Chirilă ar fi a treia oară când câștigă trofeul, pentru Marius Moga ar fi o premieră, iar un pariu pe Ioana Ignat poate aduce un câștig de 470 lei la fiecare 100 lei mizați. Cel de-al treilea antrenor care a ajuns în finală, Smiley, are cota 3.00 ca să câștige. Cei patru finaliști ai ediției 2016 de la „Vocea României” au primit următoarele cote: Teodora Buciu (2.50), Alexandru Mușat (3.00), Ioana Ignat (4.70) și Robert Botezan (6.00). 

Cine va castiga marele premiul de 100,000 Euro? Va reusi Tudor Chirila sa castige din nou ca antrenor?

Tu stii mai bine, iar din asta poţi să faci şi bani!

Iată cotele oferite de winmasters pentru Marea Finală de mâine seară.

Vocea Romaniei 2016 – castigator

Teodora Buciu           2.50
Alexandru Musat     3.00
Ioana Ignat                4.50
Robert Botezan        7.00

Vocea Romaniei 2016 – antrenor castigator

Tudor Chirila             1.80
Smiley                        3.00
Marius Moga            4.50

Pariaza pe Vocea Romaniei  la winmasters!