CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Cine sunt cei patru concurenţi care se bat în FINALA VOCEA ROMANIEI 2017

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Telespectatorii au avut parte de un show de exceptie si voci de milioane in semifinala sezonului 7 Vocea Romaniei, iar publicul a desemnat cei patru finalisti care se vor lupta saptamana viitoare pentru marele trofeu al acestui sezon.

09 dec. 2017, 07:53
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Cine sunt cei patru concurenţi care se bat în FINALA VOCEA ROMANIEI 2017

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Antrenorii au avut grija ca piesele alese sa ii reprezinte in totalitate pe concurenti, iar momentele puse in scena de acestia au fost demne de adevarate staruri. Publicul s-a bucurat de un adevarat spectacol al vocilor si de momente pline de emotie, iar responsabil cu voia buna a fost gazda emisiunii, Pavel Bartos.

Fiecare dintre cei opt concurenti au avut de parcurs un drum lung in competitie, iar alegerea finalistilor a fost a publicului, care si-a putut vota preferatii atat prin SMS, cat si online.

Ei sunt cei patru FINALISTI ai Sezonului 7 Vocea Romaniei:

 

  • Echipa Smiley – Ana Munteanu

 

  • Echipa Loredana – Zsuzsana Cerveni

 

  • Echipa Despot – Andrada Cretu


  • Echipa Tudor – Meriam Jane

 

Cu Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveni,  Andrada Cretu si Meriam Jane ne revedem VINERI, de la 20:30, in Marea Finala a sezonului 7 Vocea Romaniei

În cadrul semifinalei de la Vocea României 2017 am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, dar și de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu trei prestații. Doar votului publicului a contat în alegerea finaliștilor.

Concurenții ce au urcat pe scenă în timpul semifinalei de la Vocea României au fost următorii:

  1. Echipa Smiley: Amir Arafat și Ana Munteanu
  2. Echipa Loredana: Diana Brescan și Zsuzsana Cerveni
  3. Echipa Despot: Manó Ráduly Botond și Andrada Crețu
  4. Echipa Tudor: Meriam Jane Ndubuisi și Ștefan Știucă

Față de edițiile trecute, această seară a vocilor nu a început cu interpretarea vreunui concurent, ci cu un moment muzical al unei artiste cu milioane de fani în întreaga lume – INNA. Artista a cântat piesele „Nirvana” și „Ruleta”, a dansat și a dat startul unei seri pline de cântec și energie.

Primul finalist care a urcat pe scenă a fost Amir Arafat. Tânărul a spus că a primit un feedback pozitiv de la oameni, iar acest lucru i-a alimentat dorința de a da și mai mult. Amir a cântat piesa lui Michael Jackson, „Man In The Mirror”. Dincolo de a dovedi încă o dată calitățile vocale remarcabile, Amir a vrut să transmită mesajul și emoția piesei.

Interpretarea lui Amir l-a făcut pe Tudor să își amintească o dragoste neîmpărtășită din liceu. „E o piesă grea și tu ai făcut-o foarte cald. Ești un personaj foarte cald. Felicitări pentru moment!”, a adăugat antrenorul.

„Mă bucur că această melodie a fost începutul serii”, au fost vorbele lui Adi, legându-se și el de mesajul piesei.

Diana Brescan a dorit să aibă o prezență specială în emisiune și să creeze momente frumoase. Pentru semifinală, Diana a pregătit piesa „Mad About You”.

Smiley a apreciat puterea Dianei de a transmite emoție nu doar prin voce, ci și prin limbajul trupului. „Vocea ta e extraordinar de caldă și versatilă. Nu te-ai cantonat în același personaj”, i-a spus Tudor tinerei. Loredana a punctat frumoasa evoluție a Dianei pe întreg parcursul în emisiune.

Primul trio al serii a fost cel al echipei Despot. Sub sloganul „Anul acesta trebuie să câștige echipa Despot”, Andrada, Manó și Adrian au cântat „Free Fallin'”, piesa lui Tom Perry.

Tudor a considerat că Andrada și Manó ar trebui să mai cânte împreună deoarece vocile lor s-au îmbinat foarte frumos. „Un moment emoționat. L-am văzut, în sfârșit, pe Adi zâmbind”, a spus Loredana. „Îi iubesc pe ăștia doi de mor”, a încheiat Despot.

A urmat momentul lui Jane Meriam Ndubuisi. Cântând piesa lui Janis Joplin,„Stay With Me Baby”Jane a demonstrat că locul ei e în competiție și că Tudor a luat o decizie înțeleaptă că a salvat-o în ediția trecută. Interpretarea sa i-a făcut pe antrenori să se ridice în picioare și l-a emoționat până la lacrimi pe Chirilă.

„Ai fost fantastică, ai ars. Catharsis. Te-ai transpus total în acest cântec. Ai reușit să mă atingi direct în inimă cu vocea ta, să-mi trimiți o vibrație extraordinară”, i-a transmis Loredana concurentei. Pentru Adrian, Jane este o revelație. Acesta consideră că tânăra este mai bună de la o emisiune la alta, iar că în cadrul semifinalei, Jane a demonstrat ce înseamnă muzica.

„Jane, nu ai fost doar o voce în seara asta; ai fost mai mult”, a spus Tudor.

După momentul lui Jane a venit un alt moment remarcabil – cel al Anei Munteanu. Smiley crede că e ca o tornadă pe scenă și că are puterea să redea mesaje grele. Și antrenorul a avut dreptate deoarece mesajul „I’d Rather Go Blind” a fost transmis în stilul propriu al Anei.

„Ești stăpână pe tine, se vede că ești o fată ambițioasă. Ai fost la înălțime!”, a spus Loredana. Tudor a vorbit despre importanța alipirii dintre voce și emoția interioară. Smiley nu a avut nimic de spus, dar îmbrățișarea acordată Anei a făcut mai mult decât o mie de cuvinte.

Echipa fetelor de la Vocea României a adus pe scenă un moment dinamic care a îmbiat publicul la dans. Loredana, Zsuzsana și Diana au cântat „Hai la joc”. Scopul antrenoarei a fost să aducă bucurie și să distreze publicul și i-a reușit.

„Băi, sunteți foarte, foarte mișto! Momentul, beton!” a avut de spus Chirilă.

Cu o melodie gândită ca un antidot pentru timiditatea sa, în opinia antrenorului său, Manó a interpretat piesa „I’m The Fire”.

„Felicitări, Manó! Felicitări, Adi! Piesa asta e o piesă excepțional de grea, este o piesă pe voce de femeie, și de data asta, ție ți-a ieșit foarte bine”, a comentat Tudor. Adrian a vorbit despre alegerea piesei. Atât el, cât și Manó au știut că este o melodie riscantă, însă „muzica trebuie abordată cu tupeu”, așa cum s-a exprimat artistul.

Cunoscuta piesă a celor de la The Beatles, „Yesterday”, a fost interpretată la Vocea României de Ștefan Știucă. Adrian a făcut referire la faptul că maniera proprie de a cânta o melodie foarte cunoscută reprezintă un risc, dar lui Ștefan i-a ieșit foarte bine.

„În seara asta tu ai interpretat acest cântec nemuritor în maniera ta personală. Tu întotdeauna ești extrem de teatral în toate interpretările tale și, de fiecare dată, ne transmiți o emoție profundă. Felicitări!”, a spus Loredana.

Făcând o trimitere la poezia lui Nichita Stănescu, „Lecția despre cub”, Tudor a fost de părere că Ștefan s-ar strica dacă ar fi perfect.

Smiley, Amir și Ana au creat un moment funk cu ajutorul piesei lui Bruno Mars, „Uptown Funk”. Antrenorii s-au ridicat de pe scaune, au dansat și s-au bucurat de moment.

Pentru Smiley, muzica înseamnă și dans, iar interpretarea și energia pe care le-a gândit împreună cu cei doi concurenți ai săi au evidențiat acest lucru.

Zsuzsana Cerveni a fost diva serii. Interpretarea și prezența scenică ne-au arătat o altă latură a concurentei. „Where Do I Begin” a fost piesa cântată de concurentă. Adrian s-a declarat „vândut” Zsuzsanei, manifestându-și regretul că nu s-a întors la audiții.

„Cred că ai ajuns aici ca să înveți ceva”, a menționat Smiley, referindu-se la ceva mai mult decât perfecționarea calităților vocale. „Ai clasă și ăsta a fost pariul meu cu tine”, a declarat Loredana.

„Fata cu pianul de la Vocea României”, Andrada Crețu a emoționat cu „Nothing Else Matters”, cunoscuta piesă Metallica.

„Îți mulțumesc că ai cântat acest cântec care înseamnă foarte mult pentru mine” a spus Adrian cu lacrimi în ochi. „Ai făcut cinste acestui cântec”, au fost cuvintele lui Chirilă. Interpretarea Andradei a fost și pe placul lui Smiley care a considerat-o foarte emoționantă.

Momentele muzicale s-au încheiat cu trio-ul „chirilian”. „Omul Plajei”, piesa interpretată de Ștefan, Jane și Tudor ne-a transpus într-un mediu plăcut, ce aparține universului apei.

„Felicitări pentru moment! Apreciez foarte tare efortul pentru crearea momentelor”, a spus Adrian. „Mulțumesc, Tudor, pentru călătorie”, a comentat Loredana. Artista nu a uitat să laude felul în care Jane cântă în română.

Pe toată durata emisiunii, publicul și-a putut vota preferatul. După ultima interpretare a serii, am aflat care sunt cele patru voci care se vor mai „lupta” o dată pentru câștigarea titlului Vocea României 2017.

Echipa Smiley merge mai departe cu Ana Munteanu, echipa Loredana cu Zsuzsana Cerveni, echipa Despot o are ca finalistă pe Andrada Crețu și Meriam Jane Ndubuisi reprezintă echipa Tudor în finala celui de-al șaptelea sezon.