CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Surpriză mare, cum se votează! LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Publicat: Vineri, 23 Noiembrie 2018 16:16 // Actualizat: Vineri, 23 Noiembrie 2018 16:16 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Mâine, de la 20:30, și sâmbătă, de la 20:00, cei 32 de concurenți care au trecut de etapa duelurilor intră în knockout-uri la Vocea României! Aceștia vor cânta cu bucurie și vor demonstra încă o dată că sunt adevărați artiști și că pot face față oricărui stil muzical.

 

 

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Fiecare antrenor va intra în această rundă cu câte 8 concurenți care vor forma două knockout-uri – patru dintre ei vor urca pe scenă vineri și patru sâmbătă.

Trei concurenți dintr-o echipă vor cânta, pe rând, câte o piesă. La finalul celor trei reprezentații, antrenorul va face prima eliminare – unul dintre concurenți va spune ”adio” competiției, iar doi vor spune ”pe curând”. Cei doi rămași din echipă vor aștepta plini de emoție și speranță să cânte și cel de-al patrulea coleg al lor, iar la finalul momentului vor reveni pe scenă alături de el. Dintre aceștia trei, antrenorul va alege cei doi concurenți care vor merge în live-uri. Astfel, Tudor, Irina, Andra și Smiley vor intra în etapa live-urilor de la Vocea României cu câte patru reprezentanți în echipă.

În această rundă, antrenorii și concurenții fac alegeri surprinzătoare atât în ceea ce privește melodiile, cât și realizarea momentelor care vor fi aduse pe scenă. Vor fi două ediții pline de tensiune, emoții, adrenalină, foarte multă energie și dorință de a continua competiția și de a merge mai departe spre marele trofeu.

Concurenții fac ultimele vocalize și sunt gata să impresioneze cu reprezentațiile lor, iar antrenorii sunt pregătiți de spectacol și de ultimele lor alegeri din sezonul 8 Vocea României! Vineri, de la 20:30, vedem primele patru knockout-uri, iar sâmbătă, de la ora 20:00, celelalte patru!

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Confruntările Vocea României s-au încheiat. 32 de concurenți se pregătesc de knock-out-uri

Vineri seară, la Vocea României, ultimele șapte cupluri au luptat în ring, folosindu-și toate armele vocale pentru un loc în etapa knock-out-urilor, care va avea loc vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, și sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20:00.  

Tudor, Irina, Andra și Smiley au pus foarte mult patos în fiecare moment pe care l-au creat împreună cu concurenții din echipele lor, pentru ca aceștia să aducă pe scenă reprezentații memorabile. Confruntările s-au încheiat cu un show fabulos, în care muzica s-a îmbinat cu emoțiile și cu reacțiile și comentariile antrenorilor.

Ultima rundă de Confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 7.4 puncte de rating și 22.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.0 puncte de rating și 15.1% share.

Pe PROTVPLUS puteți vedea toate momentele video 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României.

Confruntările de la Vocea României s-au încheiat cu o rundă plină de duete, în care concurenții au demonstrat că au calități vocale extraordinare, că pot face spectacol și că scena este locul în care e simt cel mai bine. Emoțiile au fost mari și deciziile extrem de grele, însă în cele din urmă antrenorii au fost nevoiți să-i aleagă pe cei alături de care merg cu un pas mai aproape de marele trofeu. Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de show, dar au avut și reacții neașteptate și păreri diferite în ceea ce privește unele dintre momentele prezentate în ring. 

Echipa Tudor a trimis pe scenă un trio exploziv format din trei concurente cu timbre vocale puternice: Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu. Fetele au cântat impecabil, vocile li s-au completat perfect, iar Tudor a fost mândru de evoluția lor și i-a fost foarte greu să aleagă una singură, însă în final a luat decizia să meargă mai departe cu Romanița.

Ele au încântat cu vocile lor și cu atitudinea, Irina a ascultat cu atenție recomandările colegilor ei, a analizat foarte bine reprezentațiile fetelor și a decis să le păstreze în echipa ei pe Antinia și pe Eva.

Echipa Andra a generat reacții neașteptate în rândul antrenorilor, care au avut păreri diferite în ceea ce privește performanțele concurentelor din echipa ei. Claudia Popină vs Izabela Barbu și Mădălina Coca vs Diana Strat au fost cele două dueluri create de Andra pentru ultima rundă de Confruntări.

Chiar dacă toate cele patru fete au demonstrat că vocile lor sunt uriașe, deciziile antrenoarei, extrem de dificile și luate cu lacrimi în ochi, au fost că va continua competiția cu Izabela și cu Mădălina.

Echipa Smiley a adus aseară în ring două dueluri originale, pline de energie și entuziasm: Dalina Nemeș vs Lina Sanden și Andrei Voicu vs Claudiu Fălămaș. Concurenții au primit ropote de aplauze și felicitări din partea antrenorilor, însă partea dificilă i-a revenit lui Smiley, care a fost nevoit să aleagă dintre patru voci foarte bune.

Antrenorul a hotărât să meargă mai departe cu Lina și cu Andrei. Tot aseară, Smiley a adus-o în echipa lui pe Diana Strat, concurenta care era inițial în echipa Andra. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H