Câştigător Vocea României. Povestea emoţionantă a bijuteriei care i-a purtat noroc Teodorei Buciu

Publicat: Duminică, 18 Decembrie 2016 10:55 // Actualizat: Duminică, 18 Decembrie 2016 10:55 // Sursa: romaniatv.net

Copleşită de emoţii, obosită, dar zâmbind încontinuu de fericire. Aşa a apărut ieri dimineaţă la sediul Pro TV din Bucureşti Teodora Buciu, câştigătoarea trofeului "Vocea României" şi a premiului de 100.000 de euro. Cu o sticlă de apă în faţă, jucându-se distrată cu inelul ei norocos, copila de doar 17 ani a povestit ce a însemnat pentru ea toată această experienţă.

Foto: click.ro

"Pur şi simplu am îngheţat. Mi-a luat câteva secunde să mă dezmeticesc, să-mi dau seama dacă am auzit bine numele meu. Abia după am început să mă bucur, să sar, să alerg spre Tudor, să-l îmbrăţişez... Îmi bătea inima aşa tare că simţeam că o să-mi sară prin rochie", a declarat Teodora Buciu, potrivit click.ro.

Citeşte şi Tudor Chirilă, mesaj emoţionant pe Facebook după ce a câştigat Vocea României

Eleva de liceu nici acum nu crede că a câştigat Vocea României. "Îmi imaginam cum ar fi, dar nu credeam că se poate întâmpla. Când am intrat în concurs, singura speranţă a fost să întorc un scaun. Până la câştig era cale lungă. Nici acum nu-mi vine să cred", a mai spus Teodora.

Citeşte şi Ce va face Teodora Buciu cu premiul de la Vocea României. A luat 100.000 de euro

Câştigătoare concursului de talente a spus că bijuteria ei norocoasă i-a purtat noroc. "Da, acest inel. Este inelul de logodnă al mamei mele, pe care mi l-a dat când eram în clasa a VI-a. De atunci, nu l-am mai dat jos de pe deget, nici măcar când fac baie. M-am obişnuit cu el. Şi am mai avut o bucăţică de gablonţ pe care o consider norocoasă. Când eram la knockout-uri, mi-a picat o bucăţică dintr-un cercel. A găsit-o un prieten şi mi-a dat-o, să-mi poarte noroc. Am avut-o cu mine în primul live şi de atunci o port cu mine mereu", a mai spus Teodora Buciu. 

Continuarea interviului aici.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H