CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI. Tudor CHIRILA, mesaj neasteptat pe Facebook înaintea finalei VIDEO

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Vineri, în zi de doliu naţional, este programată finala emisiunii "Vocea României". Pentru prima dată în istoria show-ului patru fete se vor lupta pentru marele premiu. De asemenea, anul acesta, spre deosebire de ultimii doi, fiecare antrenor are câte un concurent în finală. 

15 dec. 2017, 17:56
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI. Tudor CHIRILA, mesaj neasteptat pe Facebook înaintea finalei VIDEO

Tudor CHIRILA, mesaj neasteptat pe Facebook înaintea finalei

Meriam Jane Ndubuisi (26 de ani), finalista lui Tudor Chirilă la „Vocea României“, a acordat un scurt interviu pentru „Adevărul“ în care a declarat că este încrezătoare în şansa ei şi nu se simte dezavantajată din cauza faptului că nu este româncă, ba chiar a primit o sumedenie de mesaje de încurajare. 

Meriam Jane Ndubuisiv este originară din Nigeria, însă a mărturisit că în România se simte ca acasă. În interviul acordat înainte de finala „Vocea României“, Meriam Jane a vorbit şi despre momentul din semifinală când a reuşit să-l emoţioneze până la lacrimi pe antrenorul său, despre care spune că este un geniu. 

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Aşadar, în premieră, în finala „Vocea României” vor lupta patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza.