CASTIGATOR X FACTOR 2016. Surpriză URIAŞĂ în FINALĂ: OLGA VERBIŢCHI este CASTIGATOR X FACTOR 2016

CASTIGATOR X FACTOR 2016. Olga, Alex, Marcel si Raulau fost cei patru finalisti care au luptat pentru trofeul X FACTOR 2016. CASTIGATOR X FACTOR si al marelui premiu in valoare de 100.000 de euro a fost desemnată, prin fotul publicului, OLGA VERBIŢCHI, din categoria fetelor sub 24 de ani, pregătită de solistul CARLA'S DREAMS.

23 dec. 2016, 09:51
CASTIGATOR X FACTOR 2016. Surpriză URIAŞĂ în FINALĂ: OLGA VERBIŢCHI este CASTIGATOR X FACTOR 2016

CASTIGATOR X FACTOR 2016 este OLGA VERBIŢCHI, o puştoaică de 15 ani de la Chişinău. Ea a făcut parte din categoria care l-a avut mentor pe Carla’s Dreams şi, graţie timbrului său special şi talentului fenomenal a reuşit să câştige inima şi mai ales voturile publicului. În finală au fost eliminaţi primii Alex Mladin, pregătit de Delia, şi Marcel Roşca, din categoria lui Horia Brenciu, iar în „finala finalei” Olga Verbiţchi s-a înfruntat cu Raul Eregep, un băiat de 15 ani din Constanţa, la fel de talentat şi el, însă nu atât de votat de public.

CASTIGATOR X FACTOR 2016. Cea cea de-a treia Gală LIVE a fost dedicată duetelor. Vedete cunoscute de la noi au pășit pe scena X FACTOR pentru a cânta alături de cei patru finaliști. Așa se face că Alex Mladin a cântat cu Sore, Raul Eregep cu Alina Eremia, Olga Verbițchi cu Roman, solistul de la Zob și Zdub, iar Marcel Roșca cu Alin Oprea.

CASTIGATOR X FACTOR 2016. Delia a avut doi finaliști în marea FINALA X FACTOR 2016: Alex Mladin și Raul Eregep. „Raul este acea voce fenomen! E un copil de 15 ani, care e doar la începutul carierei și care deja sună ca un adult care e în apogeul carierei. E o voce peste care nu poți să treci, e un timbru pe care nu poți să nu îl recunoști. Din punctul meu de vedere, Raul este vocea care va zgudui din temelii industria showbiz-ului românesc, poate și mai departe. E acea voce care se naște odată la mulți ani, care reinventează și reda tonul”, a spus Delia. „Alex este rockstarul în fașă, cu acel timbru semi-răgușit, foarte bun pentru muzica pop-rock. Și foarte apreciat de fane! E pe placul publicului, așa ne-au arătat statisticile până acum, că a fost votat și re-chemat în concurs. Este supraviețuitorul acestui concurs. Plin de energie, curajos și, cu siguranță, deținător de factor X”, a explicat Delia.

CASTIGATOR X FACTOR 2016. Olga Verbiţchi, o tânără şi talentată interpretă din Moldova, a fost susţinută în mod neobişnuit de Carla’s Dreams. În ajunul finalei acestui concurs, membrii Carla’s Dreams au cântat o „Odă falsităţii” în care îndeamnă toţi admiratorii şi susţinătorii săi „să voteze Olga în ciuda lor”. Solistul Carla’s Dreams este mentorul tinerei din Republica Moldova care face senzaţie la X FACTOR 2016.

CASTIGATOR X FACTOR 2016. Horia Brenciu este un maestru al alegerilor când vine vorba de piese. Marcel Roșca a beneficiat de una dintre cele mai emoționante și vibrante piese din repertoriul etno românesc. Doina „Săracă inima mea” a fost melodia pe care tânărul venit de peste Prut a cântat-o absolut impresionant. Și Horia Brecnciu a fost foarte mulțumit de elevul său, îndemnându-i pe telespectatorii fideli să voteze cu încredere unul dintre marii favoriți la calificarea în FINALA X FACTOR 2016.

CASTIGATOR X FACTOR 2016. Spectacolul a fost total atunci când cei patru finaliști au cântat live alături de mentorii lor.