CASTIGATOR X FACTOR 2018. Scandal după decernarea cecului de 100.000 de euro. Ce s-a întâmplat în culise VIDEO

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Bella Santiago a castigat aseara X Factor Romania si a incasat premiul de 100.000 de euro. La putin timp dupa anuntarea castigatorului X Factor, pe pagina de Facebook a emisiunii au aparut sute de comentarii.

24 dec. 2018, 07:04

X Factor 2018 s-a incheiat aseara, iar marele trofeu a fost castigat de Bella Santiago. Pe pagina de Facebook a emisiunii, romanii au inceput sa comenteze si sustin ca nu ea trebuia sa castige acest concurs.

A castigat in detrimentul a 3 copii ce abia s-au apucat de cantat … nu pt ca ar fi fost mai buna neaparat , dar experienta s-a vazut . Nu a cantat extraordinar , nici foarte rau , doar decent . Piesele alese cu grija fara sa o puna in dificultate , in timp ce Cristi a avut parte de un duet nefericit cu Nicole iar Doinita de unul dezastruos ca si alegere muzicala cu Luminita Anghel. / Parca ar fi fost aranjat totul de la inceput: Au fost voci mult mai mari decat ea / Pt mine Cristina a fost x factorul de anul ăsta! Bella a fost impusă de către tot ce înseamnă x factor sa fie votată. Asta dacă a fost atât de votată, cea ce nu cred”, sunt doar cateva dintre comentariile celor nemultumiti de prestatia Bellei Santiago.

Filipineza Bella Santiago a câștigat X Factor 2018, reușind să impresioneze publicul atât cu povestea ei de viață tulburătoare, cât și cu talentul incontestabil.

La fel ca și câștigătorul sezonului trecut, Jeremy Ragsdale, care, în pofida faptului că nu era român și, deci, era creditat cu șanse mai mici de câștig, Bella Santiago a câștigat X Factor 2018 fără drept de apel, fiind extrem de apreciată de public, care, de altfel, a susținut-o și încurajat-o permanent în social media. Deși competiția a fost acerbă, concurenta Deliei a reușit să-și învingă competitorii (Doina Ioniță și Ioana Bulgaru – echipa Ștefan Bănică; Cristian Moldovan – Carla’s Dream) și să-și adjudece premiul de 100.000 de euro.

Se pare că jurații au prevestit că Bella Santiago va castiga marele premiu, primul care i-a remarcat potențialul fiind chiar Horia Brenciu: „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!”, i-a spus artistul, după una dintre prestațiile sale. Iar Carla’s a pus punctul pe i’: „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidă, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!”.

Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesă „Auzi cum bate. 

La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, pentru care a luat, de altfel, decizia de a se stabili în România.

Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru că ziua să fie perfectă: că fiica să în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment.

Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl copilei le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru că în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.

Foto: Facebook


loading...