CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Răsturnare de situaţie, la cine se duce premiul de 30.000 de euro

Publicat: Marţi, 16 Aprilie 2019 10:03 // Actualizat: Marţi, 16 Aprilie 2019 13:24 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit, ceea ce înseamnă că avem finaliștii sezonului 2. Astfel, echipele formate din CRBL și Oase și Ruby și Robert luptă în finala Asia Express pentru marele trofeu și pentru premiul de 30.000 de euro.

Câștigători Asia Express 2019 – sursele redactia.ro din interiorul echipei de producție au confirmat că CRBL și Oase sunt cei doi câștigători. “Asia Express” este o emisiune de tip reality show. Aceasta este varianta românească a reality show-ului ”Peking Express” bazat pe emisiunea belgiană cu același nume. “Peking Express” a fost prima oară difuzat în anul 2004. De atunci şi până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţări (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda). Au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite, scrie redacția.ro

Ce au spus câștigătorii la finalul competiției

„M-a schimbat această experiență.

Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mi se pune mie o pată, o ceva… Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”, a declarat CRBL. 

„Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el (n.r. Oase). La început regretam, mă gândeam ce o să fac cu cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă ajungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că am avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a adăugat el, scrie redacția.ro.

Declarații Câștigători Asia Express 2019 „Ne-am certat de vreo două ori, scurt, două minute cel mult, după care ne-am revenit instantaneu. Despre asta este vorba într-o relație de prietenie de lungă durată”, a mai spus CRBL. 

În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmărit show de divertisment din Columbia. În 2015 a fost un adevărat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. În România, “Asia Express” a ajuns la sezonul 2.


CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, câștigătorii.

Citeşte şi FINALA ASIA EXPRESS 2019. Aventură indiană ca-n filme, au jucat la Bollywood şi au făcut karaoke FOTO

Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro. Au fost nouă, acum sunt doar două variante de echipe, doar una câștigătoare: Ruby și Robert sau CRBL și Oase? Cine vor fi marii câștigători ai Asia Express, sezonul 2?

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8432
RON
28 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H