Câştigătorii la tombola RATB vor primi 432 de premii

Posesorii de abonamente lunare care s-au înscris la tombola organizată de Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a cărei extragere a avut loc marţi, au câştigat 432 din cele 1.000 de invitaţii pentru două persoane puse în joc pentru luna ianuarie la teatru, circ sau muzeu şi cursuri gratuite de limbi străine, au anunţat reprezentanţii RATB.

27 dec. 2016, 15:43
Câştigătorii la tombola RATB vor primi 432 de premii

Câştigătorii aflaţi pe lista publicată pe site-ul instituţiei îşi pot ridica premiile la sediul din Bulevardul Dinicu Golescu nr. 1 până vineri, între orele 9.00 şi 14.00. După acest termen, invitaţiile neridicate de câştigători vor fi returnate instituţiilor de cultură emitente, transmite RATB.

De asemenea, cei care s-au înscris pe site începând cu data de 25 decembrie 2016, ora 0.00, vor intra în baza de date pentru extragerea care va avea loc în luna ianuarie 2017 pentru a câştiga invitaţii la spectacolele din luna februarie a anului viitor.

Câştigătorii pot, de asemenea, să facă schimb de invitaţii între ei ori direct, ori utilizând pagina de Forum a website-ului RATB. Pentru aceasta, ei trebuie să se înscrie la adresa de internet www.ratb.ro/forum/ şi să trimită un e-mail la adresa [email protected], pentru a le fi activat numele de utilizator ales.

Potrivit news.ro, tombola reprezintă un proiect de colaborare între RATB şi cele 22 de instituţii de cultură bucureştene aflate în subordinea Direcţiei Cultură, Sport, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti şi se va derula pe o perioadă de doi ani, până în luna noiembrie 2018.

„Scopul acestui proiect este acela de a promova actul cultural şi, totodată, de a fideliza călătorii RATB. Acest proiect face parte dintr-un pachet mai larg de măsuri prin care RATB doreşte să crească nivelul calităţii serviciilor oferite şi îşi dovedeşte ataşamentul faţă de călători”, precizează Regia.