CASTIGATORUL EUROVISION 2014, desemnat de public

FINALA EUROVISION 2014. Spectatorii de la FINALA EUROVISION 2014 de la Copenhaga au desemnat învingătorul competiţiei chiar din timpul concursului. 

10 mai 2014, 20:42
CASTIGATORUL EUROVISION 2014, desemnat de public

FINALA EUROVISION 2014. În momentul în care Sanna Nielsen, reprezentanta Sudiei a urcat pe scenă, aplauzele s-au auzitmai bine ca la orice alt concurent. Mai mult, piesa Sannei Nielsean, „Undo” era fredonată de un număr atât de mare de spectatori încât a fost captată de microfoanele care transmiteau în direct spectacolul.

CASTIGATOR EUROVISION 2014: Favoriţii caselor de pariuri

Sanna Nielsen, care reprezintă Suedia cu piesa „Undo”, este favorita caselor de pariuri pentru câştigarea finalei Eurovision ce are loc sâmbătă noaptea, la B&W Hallerne din Copenhaga, potrivit oddschecker.com, un agregator al rezultatelor marilor case de pariuri.

Finala de pe 10 mai a concursului, care reuneşte participanţi din 26 de ţări, inclusiv România, reprezentantă de Paula Seling şi Ovi, cu „Miracle”, va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, începând cu ora 22,00.

Anul acesta concursul nu are un favorit care să se detaşeze clar, însă pariurile vizează câteva ţări cu şanse mari la titlu. Pe locul al doilea, după Suedia, se află spumosul personaj Conchita Wurst, creaţia actorului austriac Tom Neuwirth. Conchita Wurst este o divă cu barbă, care şi-a împlinit visul de a cânta la Eurovision. Cu o personalitate puternică şi o voce aplaudată în semifinala a doua a concursului, Conchita Wurst nu duce lipsă de simţ al umorului. Întrebată de un fan dacă şi Tom Neuwirth, creatorul său, se gândeşte să participe la Eurovision, Conchita Wurst a răspuns: „Deocamdată eu sunt la Eurovision, iar în timpul ăsta Tom poate să stea la hotel”.

Favorită la titlu este, anul acesta, şi Olanda, care este reprezentată de The Common Linnets, cu „Calm after the Storm”. Pe locul al patrulea se regăseşte, pe oddschecker.com, reprezentantul Armeniei, Aram MP3, cu „Not Alone”, urmat de Molly, din Marea Britanie şi de reprezentanta Ucrainei, Maria Iaremchuk. Top 10 al pariurilor este completat de reprezentanţii Ungariei, Danemarcei, Greciei şi Norvegiei. România se clasează, în acest top, pe locul al 16-lea.