Câştigătorul MasterChef Andrei Voica a devenit tată FOTO

În decembrie 2015 primea titlul de MasterChef și suma de 50.000 de euro, însă de abia acum, Andrei Voica a dat de adevăratul câștig. Craioveanul și-a văzut visul cu ochii atunci când a ținut-o în brațe pentru prima dată pe fiica sa născută luni, 24 octombrie.

26 oct. 2016, 08:01

Tânărul Andrei Voica este originar din Craiova şi a lucrat ca manager de restaurant în Madrid, în localul „La Maquinilla 1911″, scrie click.ro. Pentru Andrei, MasterChef 2015 a reprezentat și o oportunitate de a se întoarce acasă, în România, dar şi o ocazie de a-și îndeplini un vis, acela de a deveni bucătar profesionist! Deşi nu a fost uşoară lupta, craioveanul a reuşit să se depăşească de la probă la probă, impresionând şi chefii şi concurenţii deopotrivă.

Citeşte şi Câştigătorul Masterchef 2015 Andrei Voica: „Am dormit în parcuri”

În prezent, acesta face parte din proiectul Bionic Chefs alături de alți doi colegi din emisiune, dar venirea pe lume a Carlotei Gabriela este cel mai important moment din viața lui. Câștigătorul show-ului de gătit a împărtășit vestea și cu admiratorii pe care i-a câștigat în urma emisiunii.